2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای زاهد کاش قسمت موضوعات دوروز گذشته هم تو نسخه مبایل می اومد بازم ممنون خیلی کمک کرد
یک انسان فقط وقتی حق داره به کسی از بالا به پایین نگاه کنه که دستشو برای کمک به سمت اون فرد دراز کرده باشه
یک پیشنهاد استثنایی برای خرید فرش « شهر فرش » بهترین طرح ها و برندها با مناسب ترین قیمت ها با تخفیف ها و جوایز متنوع و عالی ارسال رایگان به تهران و کرج برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه نمایید http://shahrfarsh.com
اقای زاهد عزیز با تشکر از زحمات شما لطفا به در خواست من نیز ترتیب اثر بدهید من نمیتونم وارد کلوب ها بشم لطف کنید همکاری کنید
ما فکر می کنیم بدترین درد , ازدست دادن کسیه که دوستش داریم!!!!! اما حقیقت اینه که:از دست دادن خودمون , واز یاد بردن اینکه کی هستیم!وچقدر ارزش داریم......گاهی وقتها خیلی دردناکتره!!!!!!
اقای زاهد عزیز با تشکر از زحمات شما لطفا به در خواست من نیز ترتیب اثر بدهید من نمیتونم وارد کلوب ها بشم لطف کنید همکاری کنید
ما فکر می کنیم بدترین درد , ازدست دادن کسیه که دوستش داریم!!!!! اما حقیقت اینه که:از دست دادن خودمون , واز یاد بردن اینکه کی هستیم!وچقدر ارزش داریم......گاهی وقتها خیلی دردناکتره!!!!!!
اقای زاهد به در خواست من جواب دهید لطفا
2810