2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 110416 بازدید | 1722 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

سلام به همه دوستای این تاپیک ☺️

معصومه جون خیلی عالی شد این تاپیک رو زدید 😍

بی صبرانه منتظریم تا از تجربه ها و سیاست هاتون بگید بهمون 😘

خیلی خوب میشه اگه هر روز در ارتباط با یک موضوعی حرف بزنید باهامون 🥰

همیشه شاد و سلامت باشی دوست جونی♥️

خیلی خوبه فکر کن اونموقع که ما ازدواج کردیم من حدود ۵۰۰ و خورده ای حقوق میگرفتم شوهرم ۲۰۰ حقوق من ا ...

آخی عزیزم واقعا وقتی طرف مقابل درک نداشته باشه و حرف زور بزنه آدم آتیش میگیره.حق میدم بهت

کاش بلد بودیم از اول سیاست بکار میبردیم...

میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س.انشالله برای ما هم همینطور باشه

خانوما سلام کلاس کیک شیرینی پزی ثبت نام میکنم صد درصد کیفیتو و نتیجشو تضمین میکنم هرکی میخواد ب تاپیکم مراجعه کنه  شمارم هس تو ایتا پیام بده تا شرایطو بفرسم با هزینه ی خیلی کم وارد بازار کار میشین

سلام عزیزم من یکی از همکارام مشکلش اینه وقتی میره خونه پدرش بعد میخواد اونجا بره خونه اقوام شوهرش میدونه میخواد بره هااا با پدر مادرش ب اقوام سر بزنه ولی باز میگه ب من اطلاع بده حالا از اطلاع گذشته بگو اجازه میدی من برم فلان جا یا ن؟

در صورتی ک فک میکنه کسای دیگه انقد سختگیر نیسن راهکار شماچیه ی جوری انگار سلطه گره ینی من تصمیم میگیرم

قربونتون برم عزیزم لطف داری ❤️

معصومه جون قرار بود برام در مورد اون پاکت ها بگین و یکی هم اینکه من این چه مرضی هست که هر چی پس انداز مخفی دارم رو میکنم بگین چیکار کنم تا رو نکنم یه راهی جلوم بزارین منم بتونم جمع کنم و خودمو لو ندم 

سلام معصومه جون من خواننده سفت و سخت این تایپک میشم ،،،تورو خدا ادامه بدید ،،،من عاشق سیاست های شما ...

قربونتون بشم من 😘

میگم عزیزم فصل امتحانات بکزره یکم سرم خلوت ر بشه حتما میگم عزیزم براتون 😘😉