2777
2789
عنوان

کرم ضدلک

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 27 پست
اتفاقا طبق دستور خودش پیش رفتم

بعید میدونم از به متخصص پوست اونم معروف و باتجربه بخاد این دستور بده

من سالیان سال سروکارم با بهترین و معروفترین های پوست تهران‌ بوده

همون که نوشته ضد لک و روشن کننده ؟ تازگیا گرفتین ؟

آره فکر کنم همین بود.جعبشو انداختم دور روی خود محصولم کلا انگلیسیه. رنگش بنفشه و کوچیکم هست 

یکماه پیش خریدم از داروخونه فقط شبا روی پوست تمیز میزنم تا صبح بمونه.خیلی خوب بوده تا الان .بازم میخرم 

نسبت به قیمتش کاراییش بیشتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دست ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

اگه باردار نباشن مشکلی نیست  من خودم بارها استفاده کردم

خانمی شما که میگی بارها استفاده کردم عوارض ندارن چجورین این کرم ها اگه یه دوره بزنیم و قطع کنیم دیگه دوستمون خوب میمونه یا باز برمیگرده به حالت قبلی دوستمون ترو خدا هر چی میدونی به من بگو دکتر برام ضد لک ام کیو داده ولی تردید دارم استفاده کنم میترسم بعد از قطع کردنش پوستم داغون شه و مجبور باشم تا ابد استفاده کنم ازشون و تو آفتاب هم لک بیافته صورتم 🥺

آره فکر کنم همین بود.جعبشو انداختم دور روی خود محصولم کلا انگلیسیه. رنگش بنفشه و کوچیکم هست  ی ...

چنده قیمت هردوشون؟هم ضدلک هم شوینده؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

اینم به طور خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدردتون بخوره 

اول اینکه اگر صورتتون لک داره یا لک میشه اگر هورمونی نباشه علت دیگس و مهمش اشعه ی آفتابه ضد افتاب نزنی هر کاری کنی فایده نداره 

هر روز ضد افتاب برن حتی تو خونه توصیه من برای ضد افتاب تو خارجی ها ایزدین ، کلینیک و اون و کوزارکس هست بیشتر از همه ایزدین

ضد لک نباید صورتتون پاره پوره کنه باید ملایم باشه و بتونه ملانین پوست و کنترل کنه که لک ایجاد نشه و قبلی ها رو رفع کنه 

توصیه من ضد لک الفا آربوتین اوردینری هست توصیه میکنم با رتینول استفاده نکنید هر چند که ماده طبیعیه و تداخل خاصی با چیزی نداره 

الفا آربوتین اوردینری طبق تجربه از همه بهتره لک های قهوه ای مسلاسما و... کنترل میشه و رفع میشه اکثرا

روزی دو بار روی پوست تمیز بزنید با نیاسینامید هم میتونید استفاده کنید مشکلی نداره یک بار صبح یک بار شب اینش دست خودتونه

بازم میگم ضد افتاب نمیزنی بیخیال ضد لک بشو کلا 

شوینده مناسب پوست و ابرسان فراموش نشه . توصیم برای شوینده سراوی و آبرسان کلینیک ، سراوی و اوردینری هست بعدش کوزارکس

فقط خواهشا دقت کنید اینایی که من توصیه کردم همه خارجی بودن تو ایرانی ها چون خودم جواب نگرفتم برند خاصی نمیشناسم 

مشکل بعدی اینه که این جنس های خارجی نمونه تقلبیشون فراوونه و اکثر فروشگاه ها حتی بعضی ها خودشونم نمیدونن ولی دارن فیک میفروشن

دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم اینجا هم میگم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران . مادران فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی بهداشتی های اصل هم داره 

اوردینری استور قیمت هاش بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاد کلا برند های خوب بهداشتی و داره و اصل بوده تا الان حالا از هر جا خریدید مطمئن بشید دیگه چون میگم فیک خیلی خیلی زیاد هست 

برای منم دعا کنید اگر نتیجه گرفتید و کمکی کردم 

به سوالاتتون هم سعی میکنم تا جای ممکن جواب دم ولی واقعا همه رو نمیرسم ببخشید 

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دست ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند ...

این محصول خیلی خوب بود منم ازش راضی بودم بدون اینکه پوست رو نازک کنه بدون اینکه پوست ریزی داشته باشه بدون اینکه بازگشت داشته باشه من واقعاً راضیم ازش