اینم به طور خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدردتون بخوره
اول اینکه اگر صورتتون لک داره یا لک میشه اگر هورمونی نباشه علت دیگس و مهمش اشعه ی آفتابه ضد افتاب نزنی هر کاری کنی فایده نداره
هر روز ضد افتاب برن حتی تو خونه توصیه من برای ضد افتاب تو خارجی ها ایزدین ، کلینیک و اون و کوزارکس هست بیشتر از همه ایزدین
ضد لک نباید صورتتون پاره پوره کنه باید ملایم باشه و بتونه ملانین پوست و کنترل کنه که لک ایجاد نشه و قبلی ها رو رفع کنه
توصیه من ضد لک الفا آربوتین اوردینری هست توصیه میکنم با رتینول استفاده نکنید هر چند که ماده طبیعیه و تداخل خاصی با چیزی نداره
الفا آربوتین اوردینری طبق تجربه از همه بهتره لک های قهوه ای مسلاسما و... کنترل میشه و رفع میشه اکثرا
روزی دو بار روی پوست تمیز بزنید با نیاسینامید هم میتونید استفاده کنید مشکلی نداره یک بار صبح یک بار شب اینش دست خودتونه
بازم میگم ضد افتاب نمیزنی بیخیال ضد لک بشو کلا
شوینده مناسب پوست و ابرسان فراموش نشه . توصیم برای شوینده سراوی و آبرسان کلینیک ، سراوی و اوردینری هست بعدش کوزارکس
فقط خواهشا دقت کنید اینایی که من توصیه کردم همه خارجی بودن تو ایرانی ها چون خودم جواب نگرفتم برند خاصی نمیشناسم
مشکل بعدی اینه که این جنس های خارجی نمونه تقلبیشون فراوونه و اکثر فروشگاه ها حتی بعضی ها خودشونم نمیدونن ولی دارن فیک میفروشن
دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم اینجا هم میگم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران . مادران فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی بهداشتی های اصل هم داره
اوردینری استور قیمت هاش بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاد کلا برند های خوب بهداشتی و داره و اصل بوده تا الان حالا از هر جا خریدید مطمئن بشید دیگه چون میگم فیک خیلی خیلی زیاد هست
برای منم دعا کنید اگر نتیجه گرفتید و کمکی کردم
به سوالاتتون هم سعی میکنم تا جای ممکن جواب دم ولی واقعا همه رو نمیرسم ببخشید