2777
2789
عنوان

کرم ضدلک

2189 بازدید | 27 پست

سلام لطفاً یه کرم خوب برای جای جوشام بهم معرفی کنید🙏

تعداد رای : 2
نظرسنجی
کرم ضدلک
1
50%
کرم ضدجوش
0
0%
لواز آرایشی
0
0%
لوازم بهداشتی
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید بری متخصص پوست تا با توجه به نوع لک بهت دارو بده بعدم مصرف همزمان ضدجوش و ضدلک خطرناکه.

اتفاقاً من رفتم پیش یه دکتر با سابقه بالا که همه تعریفش میکردن. دوتا ژل و یه قرص و یه شوینده بهم داد.بعد سه روز انقدر صورتم پوسته پوسته و ملتهب شد زنگ هم زدم به مطب براشون مهم نبود گفتن دوباره باید بیای ویزیت بشی.دو هفته کارم بود پوستمو صاف کنم

گفتم دیگه هیچوقت پیش دکتر پوست نمیرم 

بعد از اون رفتم داروخونه مشکلامو گفتم یه شوینده و کرم ضدلک داد الان اصلاجوش نمی‌زنم لک هامم رفته

شوینده فیس دوکس رنگ سبز. ضدلک همین مارک رنگ بنفش بهم داد

اگه باردار نباشن مشکلی نیست  من خودم بارها استفاده کردم

برای افراد نا آشنا به درمان های پوستی صحیح نیست ....درسته برا بارداری مضر هست ولی استفاده ازون با توجه به تشخیص نوع لک هست

برای افراد نا آشنا به درمان های پوستی صحیح نیست ....درسته برا بارداری مضر هست ولی استفاده ازون با تو ...

من برای لک جوش مقاوم به درمان سالها پیش مارک امریکاییشو بارها مصرف کردم .این تجربه  من بود نمیدونم دیگه

مرا از دور تماشا کن .من از نزدیک غمگینم 
اتفاقاً من رفتم پیش یه دکتر با سابقه بالا که همه تعریفش میکردن. دوتا ژل و یه قرص و یه شوینده بهم داد ...

خوب بستگی به پزشک داره و البته چگونگی مصرف شما ...شاید طرز استفاده صحیح رو رعایت نکردید

اتفاقاً من رفتم پیش یه دکتر با سابقه بالا که همه تعریفش میکردن. دوتا ژل و یه قرص و یه شوینده بهم داد ...

همون که نوشته ضد لک و روشن کننده ؟

تازگیا گرفتین ؟

مرا از دور تماشا کن .من از نزدیک غمگینم 
2810