2777
2789

عزیزم ما معمولاً چند ماه قبل تکلیف بچه ها رو نماز و به  حجاب عادت میدیم که اگه مثلاً گفت امروز نمیخوام نماز بخونم بگم اشکالی نداره کم کم که بدون سخت گیری عادت کرد 

دیگه وقتی مکلف شد نیازی به سخت گیری نیست خودش مقید هست و انجام میده. 

سعی کن جلو دیگران از کار خوبش تعریف کنی. 

دیگه نیاز به تشویق و هدیه ی فراوان هست تا یه مدت. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
تو نه سالگی هم توضیح دادنش از اونور بوم افتادن هستهر چیزی به وقتش

من نگفتم که زودتر بگن اما اینکه بعدا بچه با مادر صمیمی نمیشه علتش رفتار خود مادره نه اون بچه 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منظورتون منم؟

نه کلا منظورم مامانهای مهربون الان هست که دلشون به کوچیکی بچه ها میسوزه برای هر کاری ولی در نظر نمیگیریم اینها رو خدا خواسته وخدا به شرایط بچه هامون آگاه تره ،به شرایط جسمیشون، به شرایط روحیشون  وبا توجه به این آگاهی این تکلیف را براشون معین کرده .

نه کلا منظورم مامانهای مهربون الان هست که دلشون به کوچیکی بچه ها میسوزه برای هر کاری ولی در نظر نمیگ ...

به نظرم خدای مهربون چنین تکلیفی رو تعیین نکرده

وقتی میگه حتی تو  دین هم اجباری نیست

پس راه رو باز گذاشته 

به نظرم بهتره بچه خا کمی بزرگتر بشن و با انتخاب آگاهانه خودشون مسیر رو انتخاب کنن

چون اگه ما از کوچیکی واجب کنیم 

بعد فقط به دنبال فرار از دین خدا میشن

البته ی نظر شخصی و خب کلی میگم کاری به استارتر عزیز ندارم

گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

به نظرم خدای مهربون چنین تکلیفی رو تعیین نکردهوقتی میگه حتی تو دین هم اجباری نیستپس راه رو باز گذاش ...

خوب این نظرات از دین‌های جدیدی هست که خودمون برای خودمون ساختیم وگرنه آموزه های دینی ،گفته علمای دین ،احادیث امامان همه به ما یاد داده چگونه از کودکی به فرزندانمان دینداری رو یاد بدیم ، از آیات قرآن هم فقط کلمه لا اکراه فی الدین رو یاد گرفتیم وحتی حاضر نیستیم قبل وبعدش رو بخونیم وبرداشت شخصی نداشته باشیم فقط از یک تیکه از یک آیه. اگه قرار بود در دینداری همه آزاد باشن اینهمه ایه انظار در قران نمی آمد، 

به نظرم خدای مهربون چنین تکلیفی رو تعیین نکردهوقتی میگه حتی تو دین هم اجباری نیستپس راه رو باز گذاش ...

منظور از این که در دین هیچ اجباری نیست اینه که خداوند به همه ی انسانها عقل داده و انسان‌ها با عقل خودشون دین رو انتخاب میکنن یکی مسیحی میشه یکی مسلمان.  خداوند کسی رو مجبور به کاری نمیکنه و گرنه که الان همه مثلا مسلمان بودند و یا همه آدمهای خوبی بودن و هیچ کس دزدی نمیکرد ولی هرکس با عقل خودش تو این دنیا داره زندگی میکنه و اختیار خودش رو داره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست