2777
2789
عنوان

امروز شخصی ‌ک قبلا دوستش داشتم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 51 پست
همین کارو کرده بودم...راستش نه ...عادت کرده بودم به نبودنش اما تقریبا روزی ۱ بارو بهش فکر میکردم

عالی پیش رفتید همون  قدر کم فکر کردن طبیعی بوده ‌‌‌‌‌‌‌‌...  و مدام تو ذهنت قطع  لینک باشه و این جمله تکرار بشه که هر توجه و انرژی که صرف تو کردم ازت وی میگیرم و جهان هستی منو ببخش من قانون طبیعت نمی‌دونستم الان بازی یاد گرفتم که به هیچ چیز متعلق نیستم هر چی مقاومت بشه فکر نکنی  نتیجه عکس میده 

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این چیزایی ک گفتی شما ارامش نداشتی عزیزم تو رابطتت ..رابطتت سمی بوده نمیدونم ب چیش دلخوش بودی و ...

دقیقا. رابطمون خیلی سمی بود. یعنی خیلی خوش بودیما خیلی زیاد اما کاملا مشخص بود که یه تب تنده..خیلیم تنده.اخرشم به عرق سرد نشست

چرا پسرا انقدر میچسبن به‌یه قضیه ای ؟اخه واضحا حال من ازش بهتر بود..خیلی سردرگم بود بااینکه خودش رفت ...

نمی‌چسبن!😁☺️ متوجه نشدی چی گفتم ؟ اون الان احتمالا از نظر روحی و احساسی تو شرایط خوبی نیست برای همین مثلا پناه آورده به یه دوست!😁 چون خودشم گفته ننی‌خوام برگردم که!

آخه یکی از اشتباهات ما اینه که فک می‌کنیم اگه از نظر احساسی یه رابطه تموم شه! دیگه از نظر رفاقتم باید تموم شه و به قول اون جکه اگه طرف چراغ زد ، ما باید برف‌پاک‌کن بزنیم!😂

خب شما با هم رفاقتم داشتین ، حتی قرآنم میگه با هم رفیق باشید : ترفق بها !😁 اما متاسفانه ما این جنبه از روابط انسان‌ها رو نمی‌بینیم .

شما میتونی مث یه دوست معمولی ( جاست فرند ) باهاش حرف بزنی و حتی درد دلاشو گوش کنی!

هیچ موردی نداره این موضوع ، چون بالاخره همه انسانیم و هر انسانی جدا از هر چیزی به دوست و رفیق نیاز داره!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
نمی‌چسبن!😁☺️ متوجه نشدی چی گفتم ؟ اون الان احتمالا از نظر روحی و احساسی تو شرایط خوبی نیست برای همی ...

من هرگز جاست فرند کسی که عاشقش بودم نمیشم...بهرحال ممنونم از راهنماییت😁

من هرگز جاست فرند کسی که عاشقش بودم نمیشم...بهرحال ممنونم از راهنماییت😁

کار خوبی می‌کنی!😁😂 بهرحال هرکسی یه جوریه!☺️

اما راستش من این دوتا رو دوتا موضوع مجزا می‌دونم !☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید