2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این تازه یکم از اخلاقای قشنگشه که در مقابل بقیه اخلاقاش اصلا به چشم نمیاد ....😂

ببین مثلا یه کار کن 

باهاش برو خرید و مثلا چیزی که اون دوست داره تو تنت ببینه رو بخر 

بعدش هی تشویقش کن که مرد من عجب سلیقه ای داره و فلان 

که انرژی مردونه اش درست شه 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

میدونم شوخی میکنین کلا ذوق دارین نامزدش میخاد براش واریز کنه

ذوق نداریم میدونیم اگه همش بگه نمیخوام نمیخوام نمیخواام چه سرنوشتی درانتظارشه😁💔

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

ذوق نداریم میدونیم اگه همش بگه نمیخوام نمیخوام نمیخواام چه سرنوشتی درانتظارشه😁💔

الان بگه نمیخام فردا که رفتن زیر یه سقف که دیگه نمیتونه بگه نمیخام بعدم همه مردا میدونن خانمشون خرج داره کوتاهی نمیکنن

همه راضی از کشف رازی... 

الان بگه نمیخام فردا که رفتن زیر یه سقف که دیگه نمیتونه بگه نمیخام بعدم همه مردا میدونن خانمشون خرج ...

اون پسر الان ذهنیت خوبی داره اما رفتار نامزد خجالتی باعث میشه دراینده رابطه خوبی نداشته باشن، من فقط یکیشو مثال میزنم مثلا همین قضیه که داره میگه <پول نمیخوام > 

آقا ، وقتی رفتن زیر یک سقف یک دفعه باید همه هزینه های  زندگی رو متحمل بشه بهش فشار میاد ، اذیت میشه و بعد از گذشت یک مدت خیلی کوتاه به تندی شروع به اعتراض میکنه ، نمیخوام وارد جزئیاتش بشم فقط تهشو میگم ، استارتر قراره با این جمله مواجه بشه (اونوقت که خونه بابات بودی خرجی نداشتی حالا هر دم اینو میخوام ، اونو میخوام )

اون اقا باید آروم آروم اماده بشه ، باید ذهنش آماده بشه الان میدونه نامزدش خرج داره ولی وقتی نامزدش میگه نمیخوام تو ذهنش این حرف میشینه و به این عادت میکنه که اون احتیاجی نداره ، نمیخواد چون احتیاجی نداره ، متوجه منظورم هستی ؟، دوران نامزدی یک دهم از هزینه ها دوران عقد ۵ دهم از هزینه و بعد از ازدواج به طور کامل 

خجالتی بودن توی رابطه به مسائل دیگه ای هم لطمه‌ میزنه ولی چون موضوع تاپیک نیست بحثشو باز نمیکنم

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀