2777
2789

طبق تجربه شخصیم دوستان میگم

اگه روانشناسیشم بدونم حتما کمکتون میکنم

علاوه برسوال میتونین جواب سوال بقیه ویا اگه تجربه ایم دارین ،تجربتونو دراختیارمون بزارین😍

به امید روزی که هیچ مشکل روحی وروانی در رابطه ها نباشه🙏

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روانشناسید؟؟ 😍

خط اول تاپیک وبخون قشنگم😍

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید
عزیزم ما همدیگه رو خیلی دوست داریمولی خیلی زیاد دعوا میکنیمبعد دعوا هم زود اشتی میکنیم و صمیمی تر می ...

عزیزم متاهلی یا ..؟

بیشتر ببینید
خط اول تاپیک وبخون قشنگم😍

اها روانشناسی اشتباه برداشت شد برام 🚶🏻‍♀️

خب با یکی که یه ساله لانگم من نخواستم وارد رابطه شم ولی اون بهم ابراز محبت کرد الانم وابستم شده منم اصلا اهل اینکارا نیستم چیکار کنم؟؟؟؟؟ 

عزیزم من طبق گفته ی دیگران دختر خوشگلیم. اینم بگم که هیچ مردی جذبم نمیشه. دیگه داره ۳۰ سالم میشه. دخترا بهم می‌گن زبادی خودتو می‌گیری، محل نمی‌دی!!! با اینکه اصلا اینطور نیس، قیافم خیلی مغرورانس، به عینه دیدم پسرا از من می‌ترسن... حتی یه بار یه پسر بهم گفت ۷ سال تموم دوست داشتم جرئت نکردم بگم، تحقیق کردم درست می‌گفت... کلی هم حس یا طرفه تجربه کردم... همیشه این من بودم که کسیو دوس داشتم، ولی دوس داشته نمی‌شدم...

دلم براش تنگ شده نمیدونم چیکار کنم زده بلاکم کرده بداخلاقی کردم هی گفت نکنا گوش ندادم نمیدونم با غم ...

عزیزممم دلتنگی کلا یکی از حسای خیلی اشکارا ادماست،بعداز جدایی بالاخره تو حسای خیلی خوبی رو بااون ادم تجربه کردی خیلی منطقیه که دلتنگ شی

ولیییی یادت باشه نباید گیر بیوفتی داخل این دلتنگی،بعدازجدایی بایددوره ناراحتیتو بگذرونی یعنی گریه کنی،عذاداری کنی،اگه میونت با نوشتن خوبه بنویسی،بیشتر خاطرات تلخت بااون ادمو مرور کن،تنها خاطره ها خوب ویاداوری، کشنده ان 

خودتو سرگرم کن،به خودت زمان بده،نخواه فورا خوب شی 

همینجوری که وابستگی زمان برده ،فراموشیم زمان میبره

اگه شرایطشو داری سفربرو،یا سرکار برو

یادت باشه رفیقم تو بعداز چندماه۶-۸نهایت یه سال به خودت میای وواقعا به پذیرش میرسی،پس الان مراقب جسم وروحت باش

بعدشم عزیزدلم چرا همه ی کارا رو خودت گردن میگیری ،میگی تقصیر خودت

نه عزیزم تو وابسته ای،و برای نگهداشتنش داری اینجوری میگی

نکن اینکار وباخودت ارزش تو انقدر بالاست که یه ادم امن سرراهت قرار میگیره

نه کسی که با یه حرف بلاک کنه واین حرفا

خودتو دوست داشته باش

*تک تک این جملات و حتی جمله ی خودتو من زندگی کردم🙂

بیشتر ببینید
عزیزممم دلتنگی کلا یکی از حسای خیلی اشکارا ادماست،بعداز جدایی بالاخره تو حسای خیلی خوبی رو بااون ادم ...

نمیخواستم بره تو عصبانیت گفتم هی بهم گفت این حرفو تکرار نکن گوش ندادم 

دوست دارم دوباره باهم حرف بزنیم مطمئنم همه چی خوب میشه

عزیزم ما همدیگه رو خیلی دوست داریمولی خیلی زیاد دعوا میکنیمبعد دعوا هم زود اشتی میکنیم و صمیمی تر می ...

جملت خیلی کلی بود خب

مثلا دعوا مثلا سر چیزای مهم یا الکی؟یا نمیدونم مدل دعوا چیه مثل سرزنش هست داخل؟بی احترامی هست داخلش؟واینکه اشتیه به چه صورته؟یه نفر کوتاه میاد همیشه؟هردفعه یکی کوتاه میاد؟

عزیزم دعوا اگه سرچیزای مهم باشه ،داخلش بی احترامی و سرزنش نباشه و قهرهای طولانی نباشه ،هیچ مشکلی نداره چون بالاخره ادم با خواهروبرادرشم که یه جا زندگی کرده وبه دست یه پدر ومادر بزرگ شده دعوا دارن چه برسه به تربیتای متفاوت و خونواده متفاوت

ولی خب کلا قهر قشنگ نیست،کاری به دعوا ندارم چون نمک زندگیه تایه جایی،

راهکارای زیادیم براش هست مثلاازاین به بعد شرط بزارین که وقتی دعواتون شد،هیچ کس حق نداره قهر کنه،یعنی وقتی دعوا تموم شد برگردین به حالت اولتون یا هرکی زودتر بعد از قهر ،اشتی کنه جایزه بزرگ دارع و یا اصلا خودت بعد از هر دعوا یکی دوبار تهش و با شوخی بهم بیار،طرفتم یاد میگیره کم کم وکلا یه چیز طبیعیه

امااا اگه توی دعواهاتون بی احترامی هست‌،سرزنش هست ،کوبوندن هست به طور جدی واز ریشه باید درست بشه

خوشبخت بمونین پیش هم😍

بیشتر ببینید
نمیخواستم بره تو عصبانیت گفتم هی بهم گفت این حرفو تکرار نکن گوش ندادم دوست دارم دوباره باهم حرف بزنی ...

به نظر خودت ،اگه کسی واقعااا وعمیقا دوست داشته باشه،با یه حرف تو اونم توی عصبانیت میزارع میره؟

بیشتر ببینید
جملت خیلی کلی بود خبمثلا دعوا مثلا سر چیزای مهم یا الکی؟یا نمیدونم مدل دعوا چیه مثل سرزنش هست داخل؟ب ...

مرسی قشنگم خیلی خیلی ممنونم

نه بی احترامی نیست راستش خیلی وقتا هم دعوا سر چیزای کوچیکه

گاها من کوتاه میام و گاها ایشون

بله خیلی وقتا سعی میکنم با شوخی اینا تمومش کنم

ولی چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک من یه اشتباه بزرگ داشتم و خودمم قبول دارم و همه کار کردم برا جبرانش

ولی ایشون وقتی تو دعوا کم میارن باز همون بحثو میکشن وسط🥲

وقتیم میگم بریم مشاور ک یه راه حل بده بهمون میگن اره تو حرفایی ک تو دلته رو به یه نفر سوم میگی ولی به من نمیگی