2777
2789
عنوان

رفتم عید دیدنی الان از دست فامیل میخوام خودمو ریال ریال کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه عده چطور روشون میشه این چیزارو میپرسن 

منم یه مادرشوهر دارم فقط اینو نمیرسه که ساعت چند خوابیدین

من اصلا نمیتونم از کسی حتی ساده ترین سوالارو کنم به قول مامانم تو دیگه ازین ور بوم افتادی😅

به کسی نگو اگه شبا میخوابی یه چشی هنوز : )  نذار بفهمن چته دیگرون....کجا امنه مثل سینه مون؟! 

توهم همون سوالو از خودشون بپرس اگر پرسیدن چرا شوهر نکردی شمام بپرس تو چرا شوهر کردی ححالا؟؟

یا مسخره میکنن برا درس خوندن شمام بگو تو واقعا خودت خجالت نمیکشی بگی بی سوادم پیش بچه هات .

من که قطع رابطه کردم سر همین سوالاشون منم همین سنم تا ۱۰ سال دبگه درسم تموم نمیشه تازه زبان هم باید کنار درسام در کنار شاغل شدن و تحصیلات تکمیلی بخونم 

اصلا برا درس خوندن دیر نیست 

ما انسان هستیم و پر از اشتباه گاهی باید راهو اشتباه بریم تا مسیر درستو پیدا کنیم  

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

خاله ی شوهر منم هروقتتتت منو میدید میپرسید چی شد سرکار نرفتی؟ کار پیدا نکردی. انگار مثلاً من مرد خونه هستم وظیفه دارم نان آور بچه هام باشم. دیگه امسال استخدامی قبول شدم از دستش راحت شدم

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
توهم همون سوالو از خودشون بپرس اگر پرسیدن چرا شوهر نکردی شمام بپرس تو چرا شوهر کردی ححالا؟؟یا مسخره ...

والا بچه هاشون تواین سن دوس پسر دارن درس نمیخونن وگرنه من اونموقع هم درسخون بودم