2777
2789
عنوان

کلاس نهم هستم می‌خوام ترک تحصیل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 86 پست
نه واقعا مشکلی ندارم

بعدا پشیمون میشی 

خدایی با مامانت حرف بزن یه جوری راضیش کن تجربی و ریاضی نری بری هنرستان،،،حداقل بهتر از اینه که ترک تحصیل کنی

ما هیچوقت داستان را از زبان«شیطان»نشنیدیم؛ همه‌ی کتاب ها را خدا نوشته بود! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هنر علاقه داری یا فقط خوشی زده زیر دلت؟اگر به هنر علاقه داری بسم اللهاگر نه بشین سرجات بچه

عاشق هنرم ولی حیف نمیتونم 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

ترک تحصیل کنم هیچ کاری نمیکنه فقط دلم میخواد بشینم گوشه خونه

ببین الان داری این حرفو میزنی شاید خیلی فشار روته ولی حتی اگه فکر می‌کنی با درس به جایی نمیرسی حداقل دیپلم رو بگیر اینو اونو واسطه کن مامانت راضی شن بری هنرستان حتی اگه نشد تو همون ریاضی تجربی ادامه بده هرکدوم که راحت تری چون الان دیگه هرکاری که بخوای انجام بدی حداقل باید دیپلم داشته باشی

تو این سن بچه ها فکر میکنن که مثلا از فلان رشته خوششون میاد. بدون اینکه اطلاعات کافی از اون رشته داشته باشن. به نظرم با توجه به نمرات خوبی که داری رشته تجربی ادامه بدی خیلی موفق میشی. این علاقه به هنر و فنی حرفه ای فکر کنم از دوستانت بهت سرایت کرده. اصولا اونی که نمیتونه درس بخونه میره سراغ اینجور رشته ها

Hiç bir zaman kaybetmem. Ya kazanırım ya öğrenirim

تو این سن بچه ها فکر میکنن که مثلا از فلان رشته خوششون میاد. بدون اینکه اطلاعات کافی از اون رشته داش ...

واقعا نباید باتوجه به نمرات راهنمایی گفت باید بری ریاضی و تجربی چون واقعا سخته من همسن ایشونم کارنامم پارسال دقیقا همین بود با علاقه رفتم تجربی الان دارم نصف میشم فشار درس خیلیه هرکسی از پسش بر نمیاد دوستم دقیقا با همین کارنامه رفته طراحی دوخت هنرستان هردفه که میبینمش با خودم میگم قطعا من هرچی که بشم در آخر اون درآمدش ازمن بیشتر خواهد بود

واقعا نباید باتوجه به نمرات راهنمایی گفت باید بری ریاضی و تجربی چون واقعا سخته من همسن ایشونم کارنام ...

تجربی دستت بازه کلی رشته خوب داره تو دانشگاه ولی این دیگه خیاطه از لحاظ دید اجتماعی و موقعیت شغلی خیلی فرق داره 

Hiç bir zaman kaybetmem. Ya kazanırım ya öğrenirim

تجربی دستت بازه کلی رشته خوب داره تو دانشگاه ولی این دیگه خیاطه از لحاظ دید اجتماعی و موقعیت شغلی خی ...

اره دیگه رشته ها زیاده ولی دید اجتماعیش بد نیست کلا رشته های هنرستان تازگیا پردرآمد تر و پرطرفدار تر داره میشه حداقل تو مدرسه ما که مدرسه خاص محسوب میشد اینجوری بود بعدم تو این دوره وقتی میری تجربی باییییید پزشکی قبول شی وگرنه رشته های دیگه یه حقوق بخور نمیر داره اینقدرم سهمیه هست که..