2777
2789
عنوان

یکی بهم گفت چرا پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 41 پست
چون حسودن من دولتی علوم پزشکی تهران میخونم ترم آخرم با رتبه سه هزار قبول شدم بعد عموی گاوم میاد میگه ...

مبگفتی اون دختر شماست که باید ور دست ما آمپول بزنه 

ما کارای دیگه میکنیم

ماشالا بهت عزیزم،تهران اونم دولتی کار هر کسی نیست،شما با این رتبه پزشکی شهر های دیگه هم قبول می‌شدین ...

مرسی گلم 

نه سال ۱۴۰۰ این رتبه هیچ جا پزشکی نمی‌داد حتی آزاد. دندون هم همینطور 

شاید داروسازی آزاد یه شهر کوچیک 

امسال ظرفیتا زیاد شده🤦🏻‍♀️

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حسودن من دولتی علوم پزشکی تهران میخونم ترم آخرم با رتبه سه هزار قبول شدم بعد عموی گاوم میاد میگه ...

من خودم پرستارم

ولی با ۳ هزار شهرای دور پزشکی قبول میشدی

مبگفتی اون دختر شماست که باید ور دست ما آمپول بزنه ما کارای دیگه میکنیم

خیلی دلم شکست هیچی نگفتم به حرمت بابام اما دخترش امسال ۱۵ هزار شد با این همه پول خرج کردن.

من خودم پرستارمولی با ۳ هزار شهرای دور پزشکی قبول میشدی

نه سال ۱۴۰۰ این رتبه اصلا پزشکی نمیداد حتی آزاد 

امسال رو نبین با ۵ هزار پزشکی قبول شدن 

من ورودی ۴۰۰ هستم

خیلی دلم شکست هیچی نگفتم به حرمت بابام اما دخترش امسال ۱۵ هزار شد با این همه پول خرج کردن.

عزمزمه اگه 15 هزار می‌شد باز یه چیزی قبول میشد،باور کن همینم دروغ گفته 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
منم پرستاری ازاد تهران قبول شدم اخه بخدا قبولیش سخته چرا کسی نمیخواد قبول کنه🥲🙂

معلومه که سخته بوده!!!

ایشون هم کلا چیزی از پزشکی و پیراپزشکی نمی‌دونن که اینطور نظر دادن

آخه پرستاری اصلا قابل مقایسه با دستیار دندونپزشک نیسن

تحصیلات آکادمیک، کار حرفه ای، استخدام رسمی، حوزه بالین و دانشگاه و کلینیک و و و و و 

پرستاری خیلی چیزا داره که قطعا جلوتره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
عزمزمه اگه 15 هزار می‌شد باز یه چیزی قبول میشد،باور کن همینم دروغ گفته

چی بگم والا دلم نمی‌خواد مثل خودشون قضاوت کنم

ولی حتی اگه می‌تونست ۴/۵ هزارم بشه حداقل داروسازی قبول میشد...

عزیزم درک میکنم 

چون اگه از خودشون باشه شاهکار کنه دانشگاه پیام نور بیاره همه براش پیشوند دکتر و مهندس میزارن که دخترم فلانه و...

ولی شما که رتبتون عالی بوده 

برای  تهران اونم   دولتی واقعا کار سختیه ( اصلا قابل توصیف نیست، فقط یک کنکوری تجربی میتونه بفهمه چی میگی )  

شما اگر پزشکی دانشگاه های ارتش و بقیه الله و...که مصاحبه دارن رو مزدید پزشکی میاوردید

حالا به شما که رسیده پرستار آمپول میزنه 

یه شغل شیک و دخترونه در یک دانشگاه عالی با موقعیت عالی داری که میخوان سردت کنن که دیگه ادامه ندی بیای دوباره کنکور بدی 

که شما هم هم سطح دخترش بشی