2777
2789
عنوان

چقدر هما تو پایتخت نچسب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 114 پست
من ازطرف هما ازشما عذرمیخوام که ازشما اجازه نگرفت واسه لاغر کردنش که واسه سلامتیش واجب بوده وزیاد قش ...

وقتی شما هنوز یادنگرفتین نظر هرکس مهمه دیگه چی بگم 

من مگه رفتم به خودش گفتم چرا لاغر شدی، مگه من اصلا گفتم چرا لاغر کرده، فقط نظرمو گفتم وفک کنم خود بازیگرا بدونن که نظر دادن راجبشون یه چیز عادیه 

چرا کسی درمورد شما تظر نمیده پس😂😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو یا زیادی ساده ای یا زیادی عقبی همه داستان ها همه سریال ها اونم وقتی اینقدر معروف میشه و اینقدر تا ...

جان من نگاه کن.

ای جانم گوگولی😏

ریلکس ریلکس😄

این یه سریال طنزه زیادی رفتی توش.بیا بیرون و حالشو ببر و بخند یکم.

افرین دخترممم

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
اقا اونا دوست داشتن اینجوری باشن اتفاقا شما سخت میگیرین که به قیافه هاا دقت میکنین بعدشم طرف حتما یه ...

ما دوست داریم بشینم پشت کل هنرمندای عزیز غیبت کنیم 

اصلا حرفی داری شما 

خوشت نمیاد واردتاپیک نشو مگه قراره حتما نظربدی 

ما دوست داریم بشینم پشت کل هنرمندای عزیز غیبت کنیم اصلا حرفی داری شما خوشت نمیاد واردتاپیک نشو مگه ق ...

چقدر دوس داری تک تک جواب بدی و تکرار کنی عین طوطی حرفتو.احترام ایل شدن اومدن تاپیکت و نظر دادن.اونم نظره اوناس توام دخالت نکن پس.

اومدی تاپیک زدی که نظر بدن خب اونام مخالف نظرتن دیگه فشار نخور 

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
والا فشارو شما میخوری فعلا بعدشم نظر مخالف نخواستم

پس ببند

تو چرا به جای دیگرون هم حرص میخوری مشکل داری انگارهاا

نازی🤣