2777
2789
اون به خاطر اینه که قد و وزنت با هم نمیخونه‌ خیلی لاغری و سرت بزرگتر نشون میده.منم از وقتی ۴۶ کیلو ش ...

ارهه حالا من صورتم قشنگ گونه دارم و لاغر نیست بدنم خیلی لاغر 

بخاطر همین این حسو دارم بعد دنبال عملم ک صورتم کوجیک کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ارهه حالا من صورتم قشنگ گونه دارم و لاغر نیست بدنم خیلی لاغر بخاطر همین این حسو دارم بعد دنبال عملم ...

نه

وزنت خدایی خیلی کمه. باید حداقل ۵۰ بشی.

چه خوب که از اون مدل‌هایی که با کاهش وزن صورتت نمیریزه. من صورتم خراب میشه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

نهوزنت خدایی خیلی کمه. باید حداقل ۵۰ بشی.چه خوب که از اون مدل‌هایی که با کاهش وزن صورتت نمیریزه. من ...

اره فک کنم اگ وزنم زیاد شه 

تعادل حفظ شه بین سر و تنم😂🤦‍♀️

اره فقط تو این مورد شانس آوردم بقیه چیزا هیچی

اره سخته عملش؟من ۲۲ سالمه پیشونیم هم بلنده کوتا میشه دیگ؟

مدل موهاتو جوری ببند که بیاد پیشونیت

یا چتری بزن

سنت کمه برا جراحی به این سختی

این عمل مال کیس های شدید هست که واقعا پیشونی نا متقارنی با صورتشون دارن

مدل موهاتو جوری ببند که بیاد پیشونیتیا چتری بزنسنت کمه برا جراحی به این سختیاین عمل مال کیس های شدید ...

وایی ینی خیلی سخته؟من فک میکردم راحته کاشت موعه دیگ 

نمیدونسم 

ترسیدم 😔

چتری هم نمیاد بهم اصلا دوس دارم پیشونیم کوتاه شه چون یکمم جلو اومده 

کوتاه بشه خوبه