2777
2789

بانک شهر از همه بیشتر میده 7 برابر موجودیتم بهت وام میده 

فقط پول میلیاردی برا گذاشتن سپرده بانکی توجیح داره پول های کم اصلا توجیح نداره 

منظورم چهار پنج میلیارد به بالا هس 

همه راضی از کشف رازی... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک مفیدیه

لطفا اگه کسی در جریانه بگه

اینم بگین کدوم بانکا اگه گردش حساب بالا باشه سریعتر وام میدن

مرسی🩷

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

سود بانکی شبهه داره؟مگه قواعدش طبق بانکداری اسلامی نیست؟

ما خیلی سال پیش میگرفتم پولش برکت نداشت اصلا معلوم نمیشد برای چی خرج میشه، بانکداری اسلامی ، در قرآن آمده ربا دشمنی با خداست و ربا نخورید، گرفتن ۲۰ میلیون وام و پس دادن ۳۰ میلیون رباست.  این ربا در ربا ها قاطی میشه که من و شماهم اونوقت ازش بهره میبریم. در قرآن به قرض الحسنه هم اشاره شده که اگه قرض الحسنه میدید یا میگردید، همون مبلغ رو عینا برگردونید... بانکداری اسلامی یعنی اینکه شما قرض الحسنه میگیری ۲۰۰ میلیون ، ۲۰۰ هم برگردونی. اما الان بانک های ما بنگاه اقتصادی شدن  نه کار راه انداز مردم.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید
ما خیلی سال پیش میگرفتم پولش برکت نداشت اصلا معلوم نمیشد برای چی خرج میشه، بانکداری اسلامی ، در قرآن ...

آره درسته. البته برای رد این اتهامات یه سری کلاه شرعی می ذارن سر همه، متأسفانه ...

آره درسته. البته برای رد این اتهامات یه سری کلاه شرعی می ذارن سر همه، متأسفانه ...

بهترین کار سرمایه گذاری هستش الخصوص تولیدی ها

هم برکت پول زیاد میشه هم یکی دو نفره نون میخوره از قِبَلش

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید
چطوری باید این کارو کرد؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

بستگی به میزان سرمایه داره، نسبت به سرمایتون دنبال گژینه مناسب برای تولید میوفتید.  اولش یکم سختی داره مهم اینه ادامه بدید و دنبال بازار فروش محصول باشید زمانی که به مرحله تولید و فروش برسید کم کم هم پولتون برمیگیرده هم سود ده میشه، کل فرایند شاید ۶ الی یک سال طول بکشه تا به مرحله برگشت سرمایه برسه ولی در عوض شما مزد سختی هاتونو میگیرید.

برای راه اندازی کسب و کار باید نیاز سنجی قوی کنید که چه محصولی بازار فروش بزرگی داره ، یعنی قبل از تولید دنبال بازار فروش باشید.

همچنین برای تولید باید اشنایی با اون موضوع پیدا کنید و بدون مشاوره و تحقیق ورود نکنید.  برای اینکار میتونید از مشاوران اقتصادی کمک بگیرید. سایت میدون یکی از سایت هایی هستش که اگه توی اینترنت بزنید، میاره چندین ساله توی حوزه مشاوره کسب و کار و تولید هستش.

بیشتر ببینید