2777
2789
@مامانبزرگپانیذ سلام مامان جونم خوبی عزیزم عيدتون مبارک باشه لطفا واسه استارتر دعا کنید ممنون

ممنون عزیزم به نیتت نادعلی خوندم انشاالله حاجت رواشی ❤️❤️🙏

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
زندگی منم‌جنگه همش کینه اخدایا خودت درستش کن خدایا غرور وزورگویی شوهرمو ازش بگیر الهی آمین

عزیزم به نیتت نادعلی خوندم درکت میکنم انشاالله بهترین هانصیبت بشه وبه ارامش برسی به زودی ❤️❤️❤️🙏🙏

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونم مهربانو همچنین شما💖

❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
ممنون عزیزم به نیتت نادعلی خوندم انشاالله حاجت رواشی ❤️❤️🙏

خواهش میکنم عزیزم 

لطف کردی 

به همچنین 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
@مامانبزرگپانیذ سلام مامان جونم خوبی عزیزم عيدتون مبارک باشه لطفا واسه استارتر دعا کنید ممنون

سلام عزیزم سال نوبرشماهم مبارک باشه ان شاءالله سال پرخیروبرکت ورفع گرفتاری وسلامتی وتندرستی وخوشبختی وعاقبت بخیربرای تودخترگلم واستارتر عزیز وهمه کاربرها باشه وغم وغصه ازهمه وهمه دورباشه واستارتر عزیز دراین سال نوزندگی ش ازغم وغصه تهی باشه وهرگرفتاری که براش پیش اومده بحق محمدوآل محمدرفع بشه وآرامش وآسایش جایگزینش بشه وخوشبخت وعاقبت بخیرباشه وعشق ابدی بین خودش وهمسرش بوجودبیآدوسالیان سال درکنارهم زندگی کنند.....الهی آمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

(اللهم عجل لولیک الفرج)

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام عزیزم سال نوبرشماهم مبارک باشه ان شاءالله سال پرخیروبرکت ورفع گرفتاری وسلامتی وتندرستی وخوشبختی ...

ممنونم زنده باشی مامان مهربونم 

همچنین برای شما الهی سال‌ پر خیر و برکتی داشته باشید 

مامان جونم بچه دوستم عمل جراحی داره اسمش محمد طاها لطفا دعاش کنید. 

بچه لیلا هم نوزاد بستریه 

بچه @مامانمهرادم92402   هم بستریه تازه بدنیا امده

لطفا دعاشون کن

دستت رو می بوسم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
ممنونم زنده باشی مامان مهربونم همچنین برای شما الهی سال‌ پر خیر و برکتی داشته باشید مامان جونم بچه د ...

چشم عزیزم برای هرکدام حمدشفا میکنم ان شاءالله بیمارتب دارکربلا حضرت امام سجادخداشفاشون بده وباسلامتی وتندرستی به آغوش پدرومادربرگردند....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ممنونم زنده باشی مامان مهربونم همچنین برای شما الهی سال‌ پر خیر و برکتی داشته باشید مامان جونم بچه د ...

سلام عزیزم ممنونم از دعای خیرت

آبجیگلم بیمارستانپیش دخترم هستم و.فوق خسته انشاءالله که هر حاجتی داری برآورده بشه  

استارتر ان شاءالله عشق بی نهایت تو دل همسرت به وجود بیاد و زندگی تون شیرین شه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم