2777
2789
عنوان

خیلی ها بهم گفتند جدی نیستی جدی بودن دقیقا چیه میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست
شل بی حوصله هیچی برام مهم نیست . اما اگه توجه ببینم از سمت کسی جدی میشم

اره دقیقا منم اینجورم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن ببین متعادل بودن مهمه شوخی هم حدی داره من خدم کلا ادم شوخیم همه چی ب تخممه دست خودمم نیست ولی ب مش ...

آره دقیقا همین درسته

منم منظورم همین بود که تو جمع دوستانه و خانواده باید شوخ بود و خندید تو محل کار باید یکم جدیت رو داشته باشی

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

آره دقیقا همین درستهمنم منظورم همین بود که تو جمع دوستانه و خانواده باید شوخ بود و خندید تو محل کار ...

اصلا شوخ بودن منظورم نیست

منظور اینه تو کارها جدی نیستم

انگار علاقه ندارم

شل و بی حوصله هیچی برام مهم نیست

چون اصلا نمیدونم چرا باید مهم باشه

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
اصلا شوخ بودن منظورم نیستمنظور اینه تو کارها جدی نیستمانگار علاقه ندارمشل و بی حوصله هیچی برام مهم ن ...

علائم افسردگی رو داری

شاید به شغلت علاقه نداری زیاد از اجباره

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

اصلا شوخ بودن منظورم نیستمنظور اینه تو کارها جدی نیستمانگار علاقه ندارمشل و بی حوصله هیچی برام مهم ن ...

برو پیش روانشناس 

یه معلم باید جدی و با اعتماد بنفس باشه 

رو شاگرادشو تو روی خودش باز نکنه 

همیشه برای خودش حرمت قائله بشه که بقیم باهاش همینطور باشن 

ادم بطور عادی دنبال رشد و پیشرفته اینکه شما میگی برام هیچی مهم نیست شاید افسرده ای 

مثلا همین تو اجتماع بودن باعثمیشه دوستای زیادی داشته باشی و سطح زندگیت بره بالاتر و حتی ازدواج بهتریم داشته باشی

من تجربه‌ی این جدی نگرفتنو دارم‌ چون چندساله مشاور کنکورم اوایل اصلا دانش‌آموزام کارایی که ازشون میخواستم رو جدی نمیگرفتن و انجام نمیدادن و منم میگفتم باشه عیبی نداره دفعه بعد بهتر انجام بده و اون کار کلا انجام نمیشد هیچوقت‌.

الان از همون برخورد اول با جدیت تمام بهشون میگم خواسته‌م چیه و انتظاراتم چیه. قوانین تعیین میکنم و تاکید میکنم که قاطعم و قوانین برام مهمه. هرکسی هم انجام نداد حالا چه دانش‌آموز زرنگ و دوست‌داشتنی باشه چه بداخلاق و شرور کلاس😂 حتما دعوا و بداخلاقی منو میبینه. نباید به بچه‌ها بخندی و رو بدی وگرنه یاد میگیرن و پررو میشن. پیجتو واسه هیچ دانش‌آموزی باز نکن. توی تلگرام اینا باهاشون چت نکن و نگاه از بالا به پایین رو حفظ کن. اینا جوابه بنظرم.

امسال که گذاشت ولی از سال بعد همون روز اول قانون بذار و خیلی هم جدی بهشون عمل کن. صدات رو محکم کن و کاری کن صدات نلرزه. از قبل تو خونه خودت رو برای تدریس اماده کن. من دانش اموز سال اخرم کلا ادم ارومی هستم اما اگر کنفرانس داشتم بچه ها همه خود به خود گوش میدادن به خاطر لحن و تن صدام.