عزیز دلی 🌹
اولین دلیلش سنته عزیزم بری بالا بیای پایین سنت کمه
ادم ( نه فقط شما کلی دارم میگم ) تو این سن دلش آزادی میخواد دلش گشت و گذار میخواد دلش به خودش رسیدن میخواد دلش تفریح میخواد هم سن و سالای خودشو میبینه شاید افسوس بخوره واسه اینکه زود اقدام کرده
از همهی اینا مهم تر
تجربه نداری / مادر شدن همین که باهم بخوابید بچه به دنیا بیاد شیر بدی بری لباس خوشگل براش بخری و اینا نیست که
تربیت اون آدم بشدت مهمه / میخوای چی یاد بگیره اون بچه ازت ؟
الان حرف من برات چرت و مسخرس من خودم نماز نمیخونم ولی توصیم اینه بچه هاتونو در راه دین به دنیا بیارید
نمیگم مذهبی شدید قوییییی دهنشو سرویس کنی نه
یادش بده خدا هست نماز هست روزه هست نماز باعث میشه سمت هر کاری نره قوت قلبه براش
یه مورد دیگه که مهمه
پدر اون شخص کیه ؟ چه جور شخصیتی داره
رهبر خانواده و سرپرستتون دو برابر خودت مهمتره چه از نظر تجربه چه از نظر وقت گذاشتن برای چه از نظر اخلاق
فردا روز گیر میکنیداااا
بچهای که درست تربیت نشه یه جوری تو روت برمیگرده هر دوتاتونو سرویس میکنه اخلاق باید یادش بدید
مورد دیگه بخوام بهت بگم اینه که شما باید از نظر فکری و روانی به اون درجه برسید که اوکی من الان آدم صبوریم من بالا پایین زندگی رو تا حدودی چشیدم همسرمم همینطور
باید به این فکر کنی که که اون بچه اولا گناهی نداره میاریش رو زمین
روان درستی داشته باشی چون از کودکی تا یه سنی هر کاری بکنید هر حرفی بزنید هر جوری برخورد کنید تک به تکشو ضبط میکنه بچه و عمل میکنه بهش
دیدی خیلی از بچها مثلا تو مجازی کوچیکن فحش میدن یا حرفای قلمبه سلمبه میزنن اینارو که از جامعه یاد نگرفته اون بچه
از خانواده یاد میگیره از دوروبریاش
پس باید جو قشنگی رو براش فراهم کنید
بچه دار شدی ببرش سمت موسیقی
برای شغل نه برای فعالیت برای کمتر شدن استرس روزانه
اکثر کسانی که تو حوزه موزیک و ساز هستن آدمای بشدت خون گرم و آرومی هستن آدمای خوش ذوقی هستن و هم کلامی باهاشون عالیه
مورد آخرم رفاه اون بچه رو باید حواستون باشه
بچه اسمش رو خودشه یعنی تا زمانی که ۱۸ سالش میشه و برای اولین بار ازت جدا میشه یا میره خدمت سربازی یا میره دانشگاه یا دختر خانمه اونم قصد دانشگاه رو داره باید ساپورت کنی
در آخرم بگم این دید منه و شخصیه
شاید ۹۰ درصد شاید ۷۰ درصد شاید ۴۰ درصد باهام موافق نباشن
ولی من همچین طرز فکری دارم و برای همین میگم فعلا زوده