2777
2789
عنوان

کیا تو سن کم باردار شدن بیاید خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست
من 21باردار شدم 22اوردم18 ساله ازدواج کردم23واقعا بچه حساب نمیشه ی سن معمولی چرا باید بگن بچه ای؟

خودمم نمی‌دونم ، به این فکر میکنم وقتی دارم یه زندگی و شوهر داری و مهمون داری و کار هندل میکنم چرا باید بچه باشم؟

اونا که سنشون بالاتره به قول خودشون پخته ترن و بچه دار شدن

چرا من تربیت درستی تو بچه هاشون نمی‌بینم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیمممم سنت خووووووبهاز کجا معلوم که زیر دوسال اقدام باردار شی!وقت و از دست ندههیچ تضمینی نیست

بله منم از همین میترسم

با وجود سالم بودن خیلی هارو دیدم که چندسال طول کشیده

مرسی از توجهمیشه بیشتر توضیح بدید که چه اتفاقی میفته که باید از همچین تصمیم مهمی پشیمون بشمیا قراره ...

عزیز دلی 🌹

اولین دلیلش سنته‌ عزیزم بری بالا بیای پایین سنت‌ کمه

ادم ( نه فقط شما کلی دارم میگم ) تو این سن دلش آزادی میخواد دلش گشت و گذار میخواد دلش به خودش رسیدن میخواد دلش تفریح میخواد هم سن و سالای خودشو میبینه شاید افسوس بخوره واسه اینکه زود اقدام کرده 

از همه‌ی اینا مهم تر 

تجربه نداری / مادر شدن همین که باهم بخوابید بچه به دنیا بیاد شیر بدی بری لباس خوشگل براش بخری و اینا نیست که 

تربیت اون آدم بشدت مهمه / میخوای چی یاد بگیره اون بچه ازت ؟ 

الان حرف من برات چرت و مسخرس من خودم نماز نمیخونم ولی توصیم اینه بچه هاتونو در راه دین به دنیا بیارید 

نمیگم مذهبی شدید قوییییی دهنشو سرویس کنی نه 

یادش بده خدا هست نماز هست روزه هست نماز باعث میشه سمت هر کاری نره قوت قلبه براش 

یه مورد دیگه که مهمه 

پدر اون شخص کیه ؟ چه جور شخصیتی داره 

رهبر خانواده و سرپرستتون دو برابر خودت مهمتره چه از نظر تجربه چه از نظر وقت گذاشتن برای چه از نظر اخلاق

فردا روز گیر میکنیدا‌ااا 

بچه‌ای که درست تربیت نشه یه جوری تو روت برمیگرده هر دوتاتونو سرویس می‌کنه اخلاق باید یادش بدید 

مورد دیگه بخوام بهت بگم اینه که شما باید از نظر فکری و روانی به اون درجه برسید که اوکی من الان آدم صبوریم من بالا پایین زندگی رو تا حدودی چشیدم همسرمم همینطور 

باید به این فکر کنی که که اون بچه اولا گناهی نداره میاریش رو زمین 

روان درستی داشته باشی چون از کودکی تا یه سنی هر کاری بکنید هر حرفی بزنید هر جوری برخورد کنید تک به تکشو ضبط می‌کنه بچه و عمل می‌کنه بهش 

دیدی خیلی از بچها مثلا تو مجازی کوچیکن‌ فحش میدن یا حرفای قلمبه سلمبه میزنن‌ اینارو که از جامعه یاد نگرفته اون بچه 

از خانواده یاد میگیره از دوروبریاش‌ 

پس باید جو قشنگی رو براش فراهم کنید 

بچه دار شدی ببرش سمت موسیقی 

برای شغل نه برای فعالیت برای کمتر شدن استرس روزانه 

اکثر کسانی که تو حوزه موزیک و ساز هستن آدمای بشدت خون گرم و آرومی هستن آدمای خوش ذوقی هستن و هم کلامی باهاشون عالیه 

مورد آخرم رفاه اون بچه رو باید حواستون باشه 

بچه اسمش رو خودشه یعنی تا زمانی که ۱۸ سالش میشه و برای اولین بار ازت جدا میشه یا می‌ره خدمت سربازی یا می‌ره دانشگاه یا دختر خانمه اونم قصد دانشگاه رو داره باید ساپورت کنی 

در آخرم بگم این دید منه و شخصیه 

شاید ۹۰ درصد شاید ۷۰ درصد شاید ۴۰ درصد باهام موافق نباشن 

ولی من همچین طرز فکری دارم و برای همین میگم فعلا زوده 

مرسی از توجهمیشه بیشتر توضیح بدید که چه اتفاقی میفته که باید از همچین تصمیم مهمی پشیمون بشمیا قراره ...

اینکه گفتی چه تضمینی هست اون موقع مشکلی نباشه 

من مشکلات زندگیه شمارو نمی‌دونم و خبر ندارم 

اما مطمئنم چیزایی که بهت گفتم اگرم در زمان خودش اتفاق بیوقته حداقل مشکلی برای بچه پیش نمیاد 

مشکلات همیشه هست 

چه الان چه سن ۲۵ سالگی 

چه زمانی که مادر شدی 

چه زمانی که بچت ۱۰ سالش شده 

نگران این نباش مشکل و بحث و دغدغه فکری همیشه بوده و خواهد ماند تو زندگی اما اینکه کی با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنه خیلی مهمه یه آدم با تجربه تر یه آدم بزرگتر یا یه کسی که هنوز خودش عقلن بچس و مادر یه بچه‌ی دیگس 

بازم میگم این نظر شخص منه‌ 

هر کسی دوست داره یه جوری زندگی کنه 

امیدوارم که بهترینا نصیبتون بشه 

خودمم نمی‌دونم ، به این فکر میکنم وقتی دارم یه زندگی و شوهر داری و مهمون داری و کار هندل میکنم چرا ب ...

بستگی به خودت داذه ک بتونی از مسعولیت بچه داری بر بیای یا نه

من 22 سال از دخترم بزرگارم اختلاف سنی مون کمه خیلی هم و درک میکنیم با هم راحتیم خرید میریم  من خواهر ندارم تقریبا تنها دوستم دخترم ک میتونم بهش اعتماد کنم راحت باشم 

پسرم 29 سال اوردم. راستش بگم خیلی اذیت شدم  سن ک بالاتر بره یکم خسته تر میشی بی حوصله تر  الان ک 34 سالم اگ تکه تکه م کنن بچه دیگه نمیارم چون اصلا نمیتونم. اصلا و ابدا حوصله و ذوقش دیگه ندارم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

شما از این حرف ها نشنیدی ؟عکس العملت چی بودچی جواب میدادی

نه ما تو خانوادمون عادیه

تازه افتخار هم هست اگر کسی زود مادر شه

میگن چقد خدا دوسش داشته که رزق ازدواج و بچه رو بهش زود داده

هرچند من چشم هم خوردم و بچم و تو هفته بالا از دست دادم

برام دعاکن یه ساله چشم انتظارم..

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بله منم از همین میترسمبا وجود سالم بودن خیلی هارو دیدم که چندسال طول کشیده

بله عزیزم الان همه جوونا کیست و تنبلی و پلی کیستیک دارن

و اکثر مردا هم کلییی عیب دارن

آدم سالم تو این دوره زمونه خیلیییی کمه

بسپر به خدا که وقت رو از دست ندی

ممکنه بعدا پشیمون شی

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

نه ما تو خانوادمون عادیهتازه افتخار هم هست اگر کسی زود مادر شهمیگن چقد خدا دوسش داشته که رزق ازدواج ...

عزیزمممم

انشالله که به حق همین شبا خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده 

بارداری و زایمان راحتی داشته باشی به حق حضرت زهرا 

سالم بچت و بغل بگیری

بله عزیزم الان همه جوونا کیست و تنبلی و پلی کیستیک دارنو اکثر مردا هم کلییی عیب دارنآدم سالم تو این ...

من خودم یه کیست تو سینه دارم

چندتا دکتر نشون دادم گفتن چیزی نیست ولی گاهی درد دارم دل نگرونم

دعام کنید اگه خدا لایقم دونست

بارداری و زایمان راحتی داشته باشم

عزیزممممانشالله که به حق همین شبا خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده بارداری و زایمان راحتی داشته باشی ب ...

ممنونمممم خواهر قشنگم

خدا دلت و شاد کنه عزیزم

خیلییی دلم شکسته

من خودم یه کیست تو سینه دارمچندتا دکتر نشون دادم گفتن چیزی نیست ولی گاهی درد دارم دل نگرونمدعام کنید ...

الهی بگردم

انشالله خدا دلت و شاااااد کنه عزیزم