2777
2789
عنوان

دیه شامل برادرم میشه لطفا یه نگاه به این عکس کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
خیلی عجیب حرف میزننطرف میزنه میکشه یا آسیب میرسونهباید ولشون کرد راست راست بچرخن

والا بخدا تازه شاید دو زار پول دوا دکتری که دیه میشه ،بازم تاوان این نشه که بنده خدا تا آخر عمر سر درد و مریضی داشته باشه

بله میشه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسایی از فامیلامون گرفتن همش الکی و بیهوده اسیب میدیدن

اونا الکی دیه گرفتن

نه کسی که داغون شده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید
عزیزم نوشته دامیه فرق سر ولی درصدی چیزی نزده اگه عکسو ببینی

بله. این نظر می ره. به قاضی پرونده. اون با توجه به این نظر و گفته های شما و کبودی ها هم دیه جداگانه داره. مبلغ و تعین میکنه. اگه اعتراض کنید می ره تجدید نظر واگرنه می ره اجرای احکام و دیه رو می دن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا