رمز گوشی همسر و حریم شخصی

سلام و عرض ادب ..خدمت شما.

منو همسرم دوساله که ازدواج کردیم..در این دوسال رمز گوشیای همدیگه رو داشتیم..

اون اصلا سمت گوشی من نمیاد و براش مهم نیست اما من چند وقت یکبار گوشیش رو چک میکردم.نه به منظور دیدنه پیام و زنگا و خوندن اسمسا.. فقط به این منظور که یه وقت نره در اینترنت عکس خانمای لختی رو ببینه ..چون من منتفرم از این کار و بهشم گفتم.

اوایل چندین بار این شکلی متوجه شدم که میبینه تو اینستا گرام..باهاش صحبت کردم..

چندماه ک میگذشت دوباره میگشتم میفهمیدم بازم دیده..

البته در حال حاضر اینستاشو حذف کرده.

من همه جوره باهاش صحبت کردم حتی با دعوا..تهدید..با روی خوشم صحبت کردم که نبین

حالا الان که تو زندگی مشترکیم و خونه خودمونیم یکساله..من بهش گفتم اصلا هرچی میخوای برو ببین منتهی به من بگو..پنهون کاری نداریم

فقط قصدم این بود که پنهونی بینمون نباشه..حداقل اگر میبینه منم بدونم...یواشکی نباشه..میخواستم با این قضیه کنار بیام..هرچند به گفته ی خودش خیلی وقته دیگه نمیبینه و اصلا براش مهم نیست که ببینه..

اما خب من بازم شک دارم.. بالاخره آدمیزاده دیگه..گول میخوره...

چند وقتیه رمز گوشیشو عوض کرده به من نمیده خیلی عصبانی شدم جوری که زدم زیر گریه و داد زدن که باید بدی..اونم نمیداد رمزو..

گفت میخوای بری تو گوشی من تجسس کنی خوشم نمیاد... میخوای بری زیر و رو کنی گوشیمو تا یه چیزی از توش در بیاری هی بگی اعصابمو خورد کنی...

نمیتونم کنار بیام با پنهون کاری..

چیکار کنم ؟! به نظر شما وقتی رمز گوشیشو بهم نمیده ینی یه ریگی به کفششه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم من متوجه حساسیت های شما هستم
اما به نظر میرسه حساسیتهای بیش از اندازه تون منجر به مشکلات بزرگتر شده. نباید تا این حد همسرتون رو تحت فشار قرار میدادید که این مشکلات به وجود بیاد
 و الان همسرتون واکنشهای متفاوتی نشون دادن که در نهایت برای جلوگیری از این مشکلات رمز گوشی رودتغییر بدن
متاسفانه باید بگم که این نتیجه عمل تون بوده
لطفا در حال حاضر تمرکزتون رو از رمز گوشی بردارید
لطفا با همسرتون مثل بچه ها برخورد نکنید
لطفا فعلا دیگه درراین مورد صحبتی نکنید باید به مرور اعتماد از دست رفته بین تون برگرده