بی احترامی کردن و دست برن همسر

سلام. شوهرم اخلاقش خیلی بده خیلی بی احترامی میکنه همش تو اینستاست حتی موقع غذا خوردن دست بزن هم داره اگه دعوامون بشه کتکم میزنه خیلی هم بهم بی احترامی میکنه سر کوچک ترین موضوع هم دروغ میگه

ولی خیلی دوستش دارم نمیتونم ازش جدا بشم اونم بهم میگه دوستم داره از اولش هم که ازدواج کردیم عاشق هم بودیم انتخاب خودمون بود باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
برای دور شدن از فضای مجازی سعی کنید فرصت هایی ایجاد کنید که از کنار شما بودن لذت ببره .از طرفی باید تلاش کنید با هم مسایل رو مشخص کنید که چه عواملی باعث ناراحتی ایشون یا شما میشه و انتظار شما این هست که اتفاق نیافته حتی قانون بگذارید اگر اون رفتار منفی انجام شد مقابل اون چه کاری انجام خواهید داد