همسرم نوشیدنی غیرمجاز مصرف میکنه چیکار کنم؟

سلام. امشب بعد ۸ سال از زندگیمون تو عروسی فهمیدم شوهرم نوشیدنی خورده خودم باورم نمیشه که دارم همچین چیزی و مینویسم و کلا این چیزا خط قرمز زندگی من بود من فهمیدم و بهش گفتم بوی چیه ؟ گفت نمیدونم گفتم اونجا در عروسی چیزی میدادن گفت نه من نه نوشیدنی غیرمجاز دیدم نه بوشو شنیدم ولی کلا امشب رفتار شوهرم عجیب بود این کارش باعث شد یک دفعه به همه چیش بدبین بشم به اینکه با دوستاشم میرفته بیرون میخورده؟ کلا جدیدا با همکاراش که خانم هستن انقد شوخی میکنه و میگه میخنده یک دهم اونارو در خونه انجام نمیده کلا احساس میکنم داره از سادگی و در خونه موندن من سواستفاده میشه همش تقصیر یه سری همکاراشه به نظرتون بهش بگم که فهمیدم مشروب خورده و من بدبین شدم بهش؟ و بگم که از اینکه انقد با همکارای خانمش بگو بخند و صمیمیت داره ناراحتم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

درود بر شما

پاسخ من به شما دوست عزيز در مورد بازخورد به همسر در مورد مصرف الكل و نحوه برخورد با همكاران مثبت هست.
بهتره در زمان مناسب به همسرتون در مورد مصرف الكل ابراز نگراني كنيد و بهشون بگيد كه متوجه چه تغييراتي ازشون شديد و البته خواسته اتون و انتظارتون در خصوص نحوه برخورد ايشون با همكارها.
در مورد انتظارات و توقعاتي كه ازش داريد صحبت كنيد.اما سعي كنيد در حرفهايتان از تهديد،توهين،تحقير، دستوردادن بپرهيزيد.
و فقطاز احساساتتون ،توقعات و انتظاراتتون در مورد موضوع مربوط صحبت كنيد.