حریم خصوصی بین زن و شوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 80 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. خسته نباشید مشاور محترم

من امروز عجله داشتم و راننده آژانس مدام بوق میزد و زنگ هول کردم و کلید نمیدونستم کجاست و به کیف همسرم دست زدم یعنی محتواش نگاه نکردم فقط باز کردم لمس کردم ببینم کلید داخلشه یا نه

از سرکار اومد با لحن جدی و خشک گفت شعور داشته باش به کیف من دست نزن. توضیح دادم علتش رو اما به بحث و دعوا ادامه داد منم ناراحت شدم گفتم بی شعور خودتی.

مشاور محترم، من آدم منطقی هستم یعنی حتی به لوازمش دست نمیزنم. برخلاف خانواده همسرم که حتی دختر بچه 9 ساله دست به کیف پول همسرم زد و گفتم نکن گفت به تو ربطی نداره داییمه. و مادرشون همه چیزشو می گرده ولی هرگز ازش دلخور نمیشه. ولی من همسرشم، اینم برحسب شرایط بود اما به نظرم زن وشوهر نباید بعنوان همسر با هم این طور باشن و دم از حریم خصوصی تا این حد بزنن.

میخواستم به عنوان مشاور نظرشما رو بدونم که حریم خصوصی تا چه حده بین زن وشوهر لطفا توضیح بدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اينكه شما فرد منطقي هستيد و حريم ها را ميدانيد خيلي با ارزش است
قطعا در هر رابطه طرفين حريم خصوص ان رابطه را تعيين ميكنند
اينكه همسر شما سر اين موضوع اين واكنش را نشان داده نشانه اين است كه  ممكنه كلا  همسرتون با اين موضوع از زماني هم كه در خانواده خودش بوده مشكل داشته و به دلايلي كه نميتوانسته ان را عنوان كند الان در زندگي شخصي كه ميتواند واكنش به رفتارها نشان دهد اينگونه واكنش نشان داده كه با توضيحات شما بايد درك ميكردند ولي ياد اوري هايي از گذشته  ممكن است باعث اشفتگي ايشان شده باشد
 در بحث و تنش ها سعي كنيد حرمت ها را حفظ كنيد اگر ايشان حرف نامناسبي زدند شما سكوت كنيد اينكه شما هم جواب بدهيد ممكنه باعث ادامه اين اتفاق و پيش امدن حرف هاي بدتري شود .
 راجب اين موضوع بهتره حتما در زماني كه همسرتون ارام هستيد با هم دوستانه صحبت كنيد .

تجربه شما

عزیزم حریم خصوصی بین زن و شوهر تا این حدم نیست این آدم مشکوک میزنه من نامزدم اینجوری بود بیار اتفاقی دست به کیفش زدم اعصابش بهم ریخت فرداش رفتم ببینم تو کیفش چی بود اینقدر ناراحت بود یه گوشی دیگه ازش پیدا کردم که باهاش بهم خیانت میکرد هنوز عروسی نکرده بودیم حدودا یک هفته دیگه عروسکی بود همه کارشان کرده بود همونجا جدا شدم