سلام خسته نباشید

مادر من خانمی ۴۴ ساله هستن که ۲ سال پیش به دلیل کیست خونی و کیست آندمتریوز یکی از تخمدان هاشونو برداشتن و تخمدان دیگشونو تراشیدن.از ۲ ماه پیش که مادرم زانوشونو عمل کردن پریود نشدن و الان چند روزه لکه بینی دارند ممکنه بخاطر شوک عمل باشه یا علائم یائسگی هستش؟ممکنه دوباره کیستش برگشته باشه؟ در ضمن در آخرین مراجعشون به پزشک پزشکشون گفتن که به کورتاژ تخصصی ممکنه نیاز پیدا کنن اما فعلا لزومی نداره

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم بدون اینکه مادرتون آزمایشات هورمونی لازم‌رو انجام بدن و‌سونوگرافی بشن نمیشه نظر قطعی داد