سرد شدن در رابطه جنسی

 سلام. میخوام تو رابطه جنسی سرد بشم لطفا بگین چیکار کنم؟

خیلی گرمم حتی بیشتر از شوهرم هر روز ناخواسته تو فکر رابطه هستم

شوهرم چند باری بخاطر این موضوع حرفایی زد که خورد شدم

میخوام سرد بشم اونقدری که حس نیازی تو خودم نباشه لطفا بگین خسته شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، اولا که این نحوه تفکر اشتباهه، اگر در رابطه جنسی خود احساس مشکل می کنید نباید صورت مساله را پاک کنید بلکه باید نسبت به درمان اقدام کنید.کم شدن میل جنسی با داروهای اعصاب یا هورمونی امکان پذیر است اما عمل کردن در جهت خلاف طبیعت نرمال بدن کار درستی نیست. لطفا به درمانگر جنسی مراجعه فرمایید.