ترس از زیاد شدن تفریحات همسر

سلام خسته نباشید

من در دوران نامزدی هستم

نامزدم ۲۵ سالشه و هفته ای دو بار حداقل با دوستاش میرن بیرون و البته بگم تفریحات سالمی هم دارن مثلا میرن والیبال یا استخر یا فوتبال بازی میکنن و کاملا هم بهش اعتماد دارم پیش مشاور که رفتم در این موضوع صحبت کردم و گفتن که طبیعیه اما من مشکلم اینه که چون نامزدم از صبح تا عصر سرکار هست تفریحاتش می مونه واسه یه شب و آخر شب حدود ساعت ۱۲ - ۱ میاد خونه... من میگم بعد از ازدواج من نمیتونم که اونو از تفریحاش با دوستاش منع کنم و خودمم نمیتونم هر هفته یکی دوبار برم پیش خانوادم یا خانواده اون چون سختمه

و البته که در خونه هم خیلی میترسم که تنها بمونم اونم شب

و نمیدونم چیکار میتونم بکنم ممنون میشم اگر واضح راهنماییم کنید که چیکار میتونم بکنم زمانی که خونه تنهام

و یه چیز دیگه این که خیلی میترسم که این بیرون رفتن با دوستاش زیادتر بشه و بعدا مشکل ایجاد بشه در این مورد هم باهاش حرف زدم اما گفته نه مشکلی پیش نمیاد اما میدونم این والیبال و استخر همیشه پا برجا هست

یکم میترسم نمیدونم چیکار کنم؟

ممنونم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اينكه همسرتان برنامه هاي براي زندگي خود دارد و اينكه شما از ان باخبر هستيد و ميدانيد فعاليت هاي سالمي است چه اشكالي دارد شما هم براي خود برنامه بگذاريد نه اينكه تا دير وقت بيرون از منزل  ولي ميتوانيد سر خود را گرم كنيد اينجور كه بيان كرديد همسرتان دو روز در هفته برنامه دارد و پنج روز باقي مانده را با شماست و اين پنج روز را ميتوانيد برنامه ريزي كنيد و با هم وقت بگذرانيد
 براي اينكه بعد ازدواج با توجه به ترسي كه از تنهايي  برنامه ريزي كنيد كلاسي برويد و ان دو روز به كارهاي كلاس مشغول شويد ،فيلم ببينيد ،كيك يا شيريني درست كنيد يا يه روز ان را با دوستانتان بگذرانيد .