برای بارداری دوم اقدام کنم یا نه؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم

من یک فرزند ۵ ساله دارم. ۸سال از زندگی زناشویی ما میگذره میخواستم تا دیر نشده برای دومی اقدام کنم فقط یک مشکلی وجود داره

منو همسرم درگیری لفظی و گاهی فیزیکی با هم داریم‌

البته اگه من لج نکنم و روابط رو درست اداره کنم همونم نیست‌‌ یا به ندرت پیش میاد،میخواستم برای دومی اقدام کنم ،از طرفی این رفتارا پشیمونم میکنه، و از طرف دیگه میگم همه یه مقدار دعوارو با هم دارن و بحث عضو جدانشدنی زندگیه

میشه کمکم کنین ،که آیا تصمیمم برای بچه دار شدن درسته یا خیر

ممنون میشم جوابمو بدین،واقعا به کمک یک مشاور نیاز دارم، نمیخوام پشیمون بشم بعدها

اطلاعات تکمیلی

سن خودم ۲۲،شوهرم ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه من یا هر مشاور دیگه ای نمیتونیم تعیین کنیم که شما اقدام کنید یا خیر امکان پذیر نیست ، بچه دار شدن نیاز به آمادگی های زیادی داره از جمله آمادگی روانی، جسمی و اقتصادی و.‌...
اما در خصوص رابطه خودتون و همسرتون باید این رو اصلاح کنید.اینکه شما همیشه کوتاه بیایین تا خوب باشه بالاخره شما هم خسته میشین و اون موقع اختلاف بالا میگیره.