سلاممم من شش ر‘ز ای یو ای کردماز روز سوم ب بعد خارش وحشتناکی در قسمت وازنم گرفتم شیاف رو هم شبی ی دونه از مقعد میزارم کلوتریماز‘ل استفاده کردم مترونیداز‘لم خوردم ولبی برطرف نمیشه کمکنخ این خارش علامت بارداری باسه اگر نه مشکلم چیه هیجگونه ترسحی هم ندارم
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ربطی به بارداری ندارد سه چهار روز بعدقطع مصرف کلوتریمازول تا یک هفته معاینه شوید.