سلام. من ۱۹ سالمه ۹ ماهه به اجبار خانوادم ازدواج کردم در این چند ماه هر چقدر سعیمو کردم نتونستم بهش نزدیک بشم و دوستش داشته باشم و بیشتر افسرده و داغون شدم خودشم میدونه که علاقه ای بهش ندارم و از سر اجبار موندم چیکار کنم الان خیلی داغونم زندگی بدون حتی یه ذره عشق و علاقه سخته کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
ازدواج اجباری نباید شکل بگیره و اساسا این کار درست نیست. با توجه به اینکه من جزئیات زندگی شما را نمیدانم و این خودتون هستید که صد در صد به تمام امور زندگیتون اطلاعات دارید پس این خود شما هستید که با توجه به مهارت حل مسأله باید در این زمینه تصمیم بگیریدبرای حل مسأله این مراحل را طی کنید:
۱- بارش فکری: تمام راه حل هایی که به ذهنت میرسه را بنویس
۲- مثلا اگه ده تا راه حل نوشتی اونهایی که صدمه زننده یا غیرممکن هست حذف می کنیم
۳- مثلا اگه پنج تا راه حل موند برای هر کدوم از راه حل ها جدول سود و زیان می کشیم
مثلا ممکنه یکی از راه حلها طلاق باشه بهش فکر می کنیم سود و زیان این راه حل را در زمان حال و آینده می نویسیم به هر گزینه ای که در قسمت سود و زیان مینویسیم از صفر تا ده نمره میدهیم
۴- ارزش وزنی هر راه حل سنجیده می شود ، هر راه حل که سود بیشتر و ضرر کمتر داشت سبک سنگین می کنی و تصمیم میگیری
اما اگر تصمیم گرفتی در این زندگی بمونی سعی کن حال زندگیتو عوض کنی چون تو لایق عشق و احترام هستی میتونی یه برگه برداری و نقاط مثبت همسر و رابطه تونو بنویسی شاید اینکار دیدگاهت رو نسبت به همسر و رابطه تون تغییر بده و حال رابطه تونو خوب کنه همچنین با توجه کردن به نکات مثبت همسرت ‌و تشویق و تأیید این موارد و صحبت و گفتگو میتونید در زندگیتون تأثیرگذار باشید و چیزهایی که دوست دارید افزایش بدهید و مواردی را که دوست ندارید کمرنگ کنید شما این قدرت را دارید و رابطه ساختنی است و بدانید اگر برای صمیمیت عاطفی بین خودتون تلاش کنید نتیجه اش را میبینی