شک بی مورد در رابطه احساسی

سلام. من نزدیک به یکساله با یه آقایی در ارتباط هستم قصدمون ازدواج و خانوادهامون در ارتباط هستن. ایشون خیلی مرد آروم و مودبیه و کلا خیلی مهربونه برای همه. تمام اطرافیان ازش تعریف میکنن و دوستش دارن. پدرشون خیلی سال فوت شده و خیلی مشکل تو زندگیش داره. اوایل همه چیز خوب بود ولی چندین ماهه من خیلی بهش شک میکنم گاهی فکر میکنم حتما تو زندگیش کسی هست یا یه چیزایی رو به من دروغ میگه ولی اون بعدش بهم ثابت میکنه که اینجوری نیست. انقدر شک تو وجودم زیاد شده که نمیتونم به زندگیم ادامه بدم. واقعا میبینم که دارم اذیتش میکنم. تو این ۳ ماه تا حالا چندین بار کات کردیم و اون بهم گفته من نمیتونم تحمل کنم که انقدر به من شک کنی. واقعا نمیدونم چیکار کنم. ؟کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشار هستيد
در اينجا چند سوال مطرح ميشود كه بايد با خودتون خلوت كنيد و به ان جواب دهيد .
دليل اين شك چيست ،چند ماه گذشته چه رخ داده كه شما دچار اين احساس شده ايد ،و با توجه به اينكه عنوان كرديد ايشان موضوعات را ثابت كرده اند چرا باز ترديد داريد ريشه اين ترديد كجاست ،كجايي زندگي اين ترديد ها را احساس كرده ايد .
قطع ارتباط و بازگشت مجدد راهكار مناسبي نيست تنها باعث دوري و سردي رابطه ميشود .
بهتره حضورا با ايشان به مشاوره پيش از ازدواج برويد