از پوشک گرفتن کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 46 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. چند ماهه که در تلاش برای از پوشک گرفتن پسرم هستم ولی هر بار بعد کلی تلاش و به نتیجه نرسیدن بی خیالش شدم و این روند چند ماهه ادامه داره.اصلا خبر نمی کنه . خودمم ببرمش حمام یا دستشویی اون قدر کنارش نشستم و انتظار کشیدم که کمر و زانوهام خشک شده ولی بازم جیش نمی کنه و به محض بیرون اومدن از دست شویی روی فرش کارش رو تمام کرده . برعکس بچه های دیگه که از پوشک کثیف(حتی پی پی) بیزار هستن پسر من تا ساعت ها هم تو پوشک کثیف بمونه اجازه عوض کردن بهم نمیده و با زور و اجبار می برمش حمام تا عوضش کنم . ضمنا هنوز جمله نمیگه فقط در حد کلمه و نهایتا یکی دو تا شعر کوتاه ولی همه چی رو خوب می فهمه . خیلی هم لجبازه یعنی بهش بگم شعر چشم چشم دو ابرو رو بخون عمدا تاب تاب عباسی رو میخونه . از پرخاشگری و غرغر و ایرادهای روزانه اش در این حد میگم که دیوونه ام کرده و گاهی به سرم میزنه این زندگی و بچه هام رو ول کنم و برای همیشه برم یا آرزوی مرگ کنم برای خودم چون واقعا خسته و درمانده شدم . یه پسر 9 ساله هم دارم که اونم با بی مسئولیتی هاش و حرص دادن سر انجام تکالیف و تنبلی هاش بدجور کلافه ام کرده . ممنون میشم راهنمایی کنین که چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز با توجه به اينكه سن فرزندتان را گزارش نداديد خيلي اطلاعات دقيق در خصوص فرزند شما نمي توان ارائه داد.  وليكن هر كودكي در يك دوره سني ٢ تا ٣ سالگي اماده از پوشك گرفتن مي باشد لذا كودك شما ممكن است هنوز امادگي رواني و فيزيولوژيكي را نداشته  از طرفي  اگر اقدام به از پوشك گرفتن كرديد نبايد تسليم شده و با صبر و بردباري تا آخر ادامه دهيد زيرا نصفه رها كردن  باعث مي شود كه كودك مصمم بودن والد را جدي نگرفته و متوجه خستگي و كلافگي شما شده و در واقع وارد بازي با شما گردد البته همه اينها مستلزم اين است كه آيا واقعا فرزندتان آمادگي لازم را دارد  يا خير .
پيشنهاد مي شود براي آرامش خودتان فعاليتهايي  از جمله ورزش ، ريلكسشن  و هر مهارتي كه منجر به آرامش روحي  شما شده انجام داده تا بتوانيد تعامل بهتري با فرزندانتان داشته باشيد.

تجربه شما

سلام خانم دکتر . ممنون از پاسخگویی شما و عذرخواهی از اینکه اطلاعاتی که در مورد پسرم دادم دقیق نبوده . پسرم 2 سال و 7 ماهشه و پسر بزرگترم کلاس سوم ابتدایی