سلام‌،همسر من چند ماه قرص ترامادول مصرف کرده و الان میگه‌ کم‌ کردم دارم میزارم کنار ولی من مطمئن نیستم میخواستم بدونم علائم ترک این قرص چی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

ترك ترامادول كمي سخت هست و البته خطر ناك چون ممكنه ترك به يك باره اين نوع قرص فرد رو دچار تشنج كنه.
اما اگر فرد به مرور و كم كم اقدام به ترك كرد فقط موفق به كم كردن اين قرص خواهد شد و وابستگي به قدري هست كه فردتوانايي قطع كامل را ندارد.
علايم ترك اين قرص بدون كمك هيچ پزشك و دارويي فرد رو دچار كلافگي و عصبي بودن و پرخاشگري خواهد كرد.
فرد حوصله انجام هيچ كاري را ندارد و البته توانايي بدني هم براي فعاليت هاي خود در خود نميبيند. و وسوسه دوباره مصرف در فرد به قدري خواهد بود كه مجبور به مصرف دوباره خواهد شد.

به همسرتون پيشنهاد بديد براي ترك حتما به پزشك يا مركز بستري ترك اعتياد مراجعه كنن تا راحتتر و بااطمينان اين اقدام رو انجام بدن و البته بعد از سم زدايي حتما با يك روانشناس در ارتباط باشن.