چگونه برای بارداری دوم اقدام کنم؟

سلام من پسرم۱۳سالشه.  دوتا سقط داشتم یکی ناخواسته بود و لخته خون داشت  انداختن برام دوسال بعد از تولد پسرم ودومی هم ساک خالی حاملگی بود  تقریبا پسرم کلاس اول بود... الان میخوام باردار بشم دختر میخوام ولی نمیدونم چیکار کنم برای ماه اینده الان هنوز پریود نشدم بعد از پریودم قصد دارم لطفا راهنماییم کنید ۳۴سالمه و حمله پنیک دارم که چهارساله ولی کنترل شده دیگه کم خونی و افت قندخون هم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وقت بخیر
بالای ۳۰ سال هستید حتما یک ویزیت قبل بارداری بروید. ازمایشات و مکمل هارا دریافت کنید و برای باردار شدن اماده بشید.