چطور با مردی که بددل است رفتار کنم؟

سلام. من 1 سال و نیمه ازدواج کردم همسرم 6 ماه اول خیلی خوب بود من مثل مجردی مانتویی بودم مانتو هامم معمولی

بعد یه روز گفت واسه بعضی جاها چادر سرت کن

بعد از یه مدت گفت باید رو چادر تعصب داشته باشی همیشه سرت کن الان همیشه سرم هست با مقنعه آرایشم نمیکنم بازم میگه از ظاهرت راضی نیستم

هر وقت مهمونی میریم که مرد یا پسر جوون هست فکر میکنه من نگاه میکنم بهشون (2_3) بارم به روم آورده که مثلا خیلی نگاه کردی به فلان شخص

چند روز پیش فرش هارو از قالیشویی آوردن من از طبقه بالا اومدم پایین که اگه کاری هست انجام بدم با ناراحتی و اخم گفت برو بالا بخاطر راننده ماشین

واقعا روز به روز داره بدتر میشه چطوری برخورد کنم دیگه کم اوردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
خيلي كلي توضيح داده ايد
گفتيد اوايل اوضاع نرمال بوده است چه اتفاقي افتاده يا چه چيزي پيش امده كه همسرتان اين همه تغيير رويه داده اند .و اينكه برخورد شما با اين موضوعات چيست با ارامش پذيرفته ايد يا بحث و جدالي بوده است .به دنبال علت باشيد با ايشان حرف بزنيد چه موضوعي باعث اين رفتارها و حساسيت ها شده و ايا قبل از دوران ازدواج صحبتي مبني بر نوع پوشش بوده است .