درگیری با همسر و فکر طلاق

سلام خسته نباشید.

من و شوهرم  4 سال اختلاف سنی داریم .من 22 سالم بود و اون 18 سال که ازدواج کردیم.

بعد ازدواج متوجه شدم که قبلا نامزد کرده بوده ولی به جدایی کشیده.بعد یه مدت شروع کرد گفتن از نامزدش جلوی من و اینکه من چه ایرادهایی دارم که نامزدش نداشته.حتی یه بار تهدیدش کردم که میرم طلاق میگیرم و اون گفت برو بگیر!چند باری هم تصمیم به اقدام به طلاق گرفتم ولی پشیمون شدم.در ضمن من 1 دختر 5 ساله،1 پسر 2 ساله و یک پسر چند ماهه دارم.

آیا طلاق بگیرم یا به دنبال مشاور بروم؟

این نکته رو هم ذکر کنم که در اوایل ازدواج یک بار ما با هم دعوا کردیم و تا پای طلاق هم رفتیم.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
هیچ روانشناسی حق نداره به جای شما تصمیم بگیره یا توصیه ماندن ویا طلاق رو ابلاغ کنه
بلکه نیاز هست خود شما به کمک یک زوج درمانگر رابطه رو مورد ارزیابی قرار بدید. و ببینید این رابطه چطور شده با وجود سه فرزند به اینجا رسیده که شما به طلاق فکر می کنید
چه نیازهایی در این رابطه نادیده گرفته میشه و مورد بی توجهی قرار می گیره که عدم رضایت رو به دنبال داره؟
آیا طلاق رو برای فرار انتخاب می کنیم یا راه حلی برای مشکلاتمون؟
به کمک یک زوج درمانگر سهم خودتون رو و سهم همسرتون رو تا به اینجا رسیدن رابطه بیابید و هر یک روی سهمی که دارید متمرکز بشید و نیازهای خودتون رو بشناسید و نیاز طرف مقابل رو هم بشناسید اگر توانستید به این نیازها پاسخگو باشید رضایت شما هم از رابطه بالا خواهد رفت !
حتی برای طلاق نیز نیاز هست مشاوره و مشورت بگیریم و یا حتی درمان!