سردی جنسی بعد از زایمان

با سلام حدود یک سال از زایمانم میگذره و موقع نزدیکی از سکس لذتی نمیبرم و زیر شکمم بعضی اوقات درد میکنه و خیلی سرد مزاج شدم چیکار کنم درست بشه ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

به دلیل بارداری، زايمان و شیر دهی تمامی بانوان دچار تغییرات هورمونی می شوند که عمدتا بر روی میل جنسی آنها نیز اثر می گذارد.
به خصوص اگر در حال شیردهی به نوزادتان هستید این بی میلی جنسی تا زمانی که شیر دهی دارید ادامه می یابد.
نگران نباشید، نگرانی شما در این خصوص استرس شما را بالا برده و عملکرد جنسی شما را مختل می کند. به هر حال هم شما و همسرتان باید درک کنید که این در پی نوزادی است که خداوند به شما داده و باید به مانند اکثریت بانوان این شرایط را تحمل کنید تا در اواخر سال دوم بعد از زایمان و پایان شیردهی اتان به تدریج میل شما بازگردد.
نگران نباشید اطمینان داشته باشید که میل جنسی شما باز خواهد گشت
فراموش نکنید که صرفا ماساژ و نوازش و لمس بدن شما و همسرتان می تواند در بازگشت میل جنسی اتان موثر باشد.