همسر سخت گیر

سلام خسته نباشید

من زندگی خیلی سختی رو دارم با همسرم سپری میکنم دلیلشم بددلی و شکاکیت بیش از حد همسرمه که اولین دلیلش از فرهنگ خانوادگیشون نشات میگیره که کلا با پیشرفت و آزادی زن مخالفن مثلا زن حق نداره بدون چادر باشه زن حق نداره تنهایی حتی تا سوپر مارکت بره و .....هر چقدر که تلاش میکنم تا حدودی رو همسرم کار کنم ولی باز در اولین فرصتی که با خانوادش هست افکارشو تغییر میدن

خیلی زود حرف افراد خانودش روش تاثیر میزاره عین زندانی داخل یک خونه هستم حتی نمیزاره با دوستانم در ارتباط باشم و دلیلشم اینطور بازگو میکنه تو رو شتشوی مغزی میدن بعد متاهل شدن دوست و رفیق دیگه باید از زندگی حذف بشه

خانوادش خیلی راجع به فامیل های من بد میگن هم جلو روم هم پیش همسرم و همسرمم الان نمیزاره با هیچ کدوم ارتباط داشته باشم حتی شماره تلفنمم فقط مادر و پدرم دارن چیکار کنم دیدش نسبت بهشون عوض بشه اونا بجز احترام هیچ بدی در حق همسرم نکردن کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید فقط خود شما هستید که می توانید به خودتان کمک کنید .توجه داشته باشید که زندگی زناشویی و ازدواج زندان نیست و همسر شما زندانبان شما نیست شما به هیچ وجه نمی توانید همسرتان  را تغییر دهید. شما فقط می توانید برای خودتان تصمیم بگیرید . همسر شما به انتخاب خود شما همسر شما شده است و هر روز که به زندگیتان با ادامه می دهید به انتخاب خود شماست پس تصمیم بگیرید و انتخاب کنید و مسیری را برای خودتان انتخاب کنید که بهترین راه برای شما باشد. شما یک بزرگسال هستید نه یک کودک که  گرفتار پدر و مادر بدی شده است  ی.شما بزرگسال هستید و باید  خودتان از عهده زندگی خودتان بر بیاید و برای خودتان زندگی بسازید.اگر انتخاب شما این است که به زندگی با  همسرتان ادامه دهید .خب لازم است بدانید  که این فرد قرار نیست تغییر کند و همین که تا کنون شناختید خواهد ماند اگر فکر می کنید این شرایط را نمی توانید تحمل کنید انتخاب دیگری داشته باشید.