بی احترامی کردن همسر به خانواده ام

سلام.

من دو ساله ازدواج کردم و یک دختر ۳ ماهه دارم شوهرم شدیدا با خانوادم مشکل داره خونمونو اوردیم به دورترین شهر ولی بازم مشکل داریم حرف و حدیث زندگیمو خراب کردن.خانوادم دوست دارن دامادشون خیلی صمیمی و رابطه نزدیکی باهاشون داشته باشن جلوش راحتن ولی شوهر من پر از غروره این باعث شده ریزبین بشه نسبت به همه حرکات و رفتارا خواهرش اگه کاری برای من کرد میشه چوب تو سر من و خانوادم ولی خانواده من هرکاری کنن فوق العاده بی ارزشه بخشش و گذشت نداره. چندین دفعه اومده در خونه پدرم به بی احترامی کردن و فحاشی کردن آبروریزی در محل ولی من متاسفانه مجبورم بخاطر زندگیم و بچم کوتاه بیام هر دفعه باهام بحث میکنه میگه من اومدم سراغ تو خودمو کوچیک کردم تو ارزش نداری لیاقت نداری برو پدر زنای داداشامو ببین منم ببین.یک کلمه نمیتونم باهاش حرف بزنم تا یک چیزی میگم باهام بحث میکنه انگار پدرشو کشتم نمیذاره به خانوادمم زنگ بزنم.دیدن که دیگه هیچ دارم عذاب میکشم لطفا کمکم کنین نمیدونم باید چیکار کنم از همه راهی وارد شدم میگه باید پشتم باشی وقتی بی احترامی میکنه چیکار کنم میگه اگه میخوای آروم بشم باید زنگ بزنی به پدر مادرت جلو من بهشون فحش بدی دارم دق میکنم یکی کمکم کنه لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید شما نوشتید  که یک دختر سه ماهه دارید و بعد می گوید من به خاطر دخترم مجبورم زندگی کنم این دختر سه ماهه از کجا به وجود آمده است؟ با میل و اراده شما به وجود آمده است, با انتخاب شما.
تا زمانی که باور نکنید که مسئول زندگی خودتان هستید و منتظر باشید کسی بیاید شما را نجات بدهد یا منتظر یک معجزه باشید قرار نیست رویی از خوشبختی را در این دنیا ببینید.  زمانی فقط میتوانید خوشبخت شوید که باور کنید بزرگسال شده اید و انتخاب‌های خود شما است که زندگیتان را می سازد. اگر همسر مناسبی نداشتید چرا بچه دار شدید؟ اکنون که بچه دار شده اید اگر همسرتان مناسب نیست، ادامه دادن زندگی با او به هیچ وجه به نفع بچه شما نیست . هیچ اجباری وجود نداره شما فقط نتیجه انتخاب های خودتان را میبینید توجه داشته باشید هر چیزی که در این دنیا بخواهیم به دست بیاوریم هزینه ای دارد .اگر انتخاب غلطی داشتید با معجزه اوضاع تغییر نمی کند بلکه با یک انتخاب درست اوضاع تغییر می کند.