خودارضایی در دختران

سلام. من وقتی فیلم مستهجن میبینم به خودم دست نمیزنم ولی پاهامو محکم بهم فشار میدم و بعد از چند دقیقه حس میکنم خالی شدم و فیلمو قطع میکنم آیا این خودارضاییه؟ بعد از این کار عذاب وجدان میگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام بله، به نوعی خودارضایی است، که در سن شما اگر یکی دو بار در هفته باشد به لحاظ علمی ایجاد مشکل نمی کند، اما دیدن فیلمهای پورن می تواند در آینده برای شما ایجاد اعتیاد و اختلال عملکرد جنسی کند، و به هیچ عنوان توصیه نمیشود، سعی کنید هر چه سریعتر ترکش کنید.