شک و بدبینی همسر

سلام. خسته نباشید شوهرم همش بهم شک داره فکر میکنه وقتی نیست با کسی در ارتباط هستم که نمیخوام اون بفهمه فکر میکنه پیام یا تماس مخفیانه دارم در صورتی که من شهری که زندگی میکنم غریب هستم حتی سرکوچه در سوپری بدون شوهرم نمیرم چه برسه تنها هنوز دو ماه نیست خطمو عوض کردم نمیدونم چیکار کنم؟ یک دفعه مثل بچه ها قهر میکنه تو چرا پیام تلگرامت رو پاک کردی میگم این کارو نکردم دعوا و بحث راه میندازه تو رو خدا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
عوامل زیادی ممکن هست وجود داشته باشه مثل اینکه چند وقت ایشون اینجوری شدن؟ چه عاملی پیش اومد ؟ همیشه هست؟ نسبت به بقیه خانواده چی ؟ نمیشه همین طوری چیزی گفت ، حتی باید تاریخچه رابطه تون و نوع ازدواج رو مشخص کنید . اما در حال حاضر میتونم بگم که باید اعتماد همسرتون رو جلب کنید بهش نشون بدید که نفر اول زندگی تون هستن و باهاشون صحبت کنید که این شک ها ممکنه رابطه شما رو سرد بکنه .موفق باشید