سردی جنسی شوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 321 بازدید 1 تبادل تجربه

من حدودا 8 ساله که ازدواج کردم همسرم آدم مهربونیه. علاقه شو توی توجه به چیزهایی که من دوست دارم و حتی کمک به پیشرفت من نشون میده. ولی توی رابطه جنسی آدم سردیه ما خیلی رابطه نداریم ماهی 2و 3 بار. من خیلی اذیت میشم جدیدا فهمیدم که فیلم های مستهجن هم نگاه میکنه و گاهی وقتها خودارضایی. ولی وقتی حرف رابطه میشه میگه جون ندارم خسته ام ولی می تونه تا وقتی که توان داره پای لپ تاپ بشینه.

من تا حدی که بتونم به ظاهرم میرسم و حتی بهش میگم انتظارات جنسی شو بگه که نمیگه منم بگم میگه اه چقدر گیر میدی

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام خدمت شما دوست عزیز

همسر شما انتظاراتش را با شما در میان نمیگذارد به این دلیل که روزهایی را با دیدن فیلم مستهجن و خودارضایی نیاز خودش را برطرف کند که البته باید دلایل این رفتار همسرتان بررسی شود چون خودارضایی در دوران تاهل دلایل متفاوتی دارد  مثل مشکلات ارتباطی با همسر یا انتظاراتی که از جسم و اندامهای جنسی همسرشان دارند و با او در میان نمیگذارند و.....آقایان معمولا دلیل دلسرد بودن به رابطه جنسی رامعمولابه همسرشان نمیگویند و آن را در ذهن خود نگه میدارند بعضی ها از ترس قضاوت شدن از طرف بعضی از ترس اینکه همسرشان ناراحت شود و واکنش بدی نشان دهد خواسته های خود را نمیگویند.به همسرتان با بگویید که این قضیه برای شما خیلی مهم است ودوست دارید تعدد رابطه جنسی شما بیشتر باشد با بیانی به دور از سرزنش وقضاوت بگویید که اوضاع بدتر ز این نشود بگویید تحمل این مسیله برای شما سخت است وخواهش کنید که با شما به درمانگر جنسی مراجعه کند یا تشویشقش کنید که تنهایی جلسه اول را برود چون به همان دلایلی که خدمتتان عرض کردم ممکن است راحت نباشد یک سری مسایل را ذر حضور شما عنوان کند ولی بعد به کمک رواندرمانگر این توانایی را کسب خواهید کرد هردوی شما که بتوانید روراست با یکدیگر صحبت کنید

پیروز باشید

تجربه شما

سلام . بهش بگو چون خودارضایی رو داری این که کیفش چند برابر رو نداری؟