سلام من دو سال ازدواج کردم از دوران عقد به گفته همسرم پوشش چادر رو انتخاب کردم ولی بعد از یک سال و چهار ماه زندگی باردار شدم ‌۴ ماه که من باردار بودم از ترس اینکه نخورم زمین چادر سرم نمیکردم در ماه ۴ ام من بر اثر زایمان زودرس جنینمو از دست دادم چند ماهه دیگه چادر سر نمیکنم الان همسرم داره با من لجبازی میکنه میگه پس منم هر کاری دوست داشته باشم انجام میدم اینم بگم که فقط مادرهمسرم مذهبی هستن همسرم نه روزه میگیره نه نماز میخونه حتی تو عروسی ها نوشیدنی غیرمجاز هم میخوره

من دیگه دوست ندارم چادر سر کنم چون میدیدم همسرم به خانمای مانتویی نگاه میکنه واقعا اذیت میشدم چون از اول خودم مانتویی بودم .الان همسرم یقه شو باز میزاره زنجیر میندازه تازگی ها هم گفته میخوام تتو کنم بدنمو بهش میگم خب بی حساب شدیم تمومش کن .میگه هنوز مونده .من چیکار کنم دست از لجبازی برداره ؟اینم بگم من دیگه واقعا پوشیدن چادر اذیتم میکنه. من ۲۶ همسرم ۲۸ سالشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام خدمت شما دوست گرامی اشتباهاتی که خیلی از افراد انجام میدهند تغییر به خاطر دیگری ست زمان نامزدی یا عقد که اوج هیجانات واحساسات است بدون فکر کردن تغییری را میپذیرم که به دلخاهمان نیست بعد که از هیجاناتمان کاسته میشود تازه متوجه میشویم که چه اشتباهی کرده ایم .الان اشتباه خودتان را بپذیرید به همسرتان بگویید که اشتباه کرده اید که پا روی خواسته خودتان گذاشته اید والان دیگر نمیتوانید ادامه بدهید.به دور از لجبازی با همسرتان صحبت کنید تا او در مقابل شما لجبازی نکند .بگویید برایتان سخت است چون همیشه پوشش شما مانتو بوده الان این تغییر برای شما آزار دهنده است .بگویید سعی میکنم در میزان آرایش حجاب مراعات کنمولی وقتی میبینید لجبازی میکند شما احساس خود را بگویید که ازاین رفتارش ناراحت هستید وبعد سکوت کنید.لجبازی مهمترین آفت ارتباطی ست.به مرور صمیمیت وعشق شما را کمرنگ میکند.تا وقتی دونفر میتوانند با صحبت کردن فکر کردن مشکلات خود را حل کنند لجبازی چرا؟
در رابطه مشترک باید به عقاید ونیاز به آزادی دوطرف احترام گذاشته شود وگرنه فاتحه رابطه خوانده میشود .
این متن را حتما با همسرتان بخوانید

تجربه شما

سلام

ببین عزیزم حجاب یکی از واجبات اسلامی است که فرمان خداوند در قرآن است حال مهم اون است که آنچه که معیارهای شرع است ما رعایت کنیم. اون طور که شما توضیح دادید شوهرتون باید خودش را اصلاح کند و به واجبات دینی عمل کنه و محرمات را ترک کندو کسی که خودش خط قرمزهای شرعی را زیر پا می گذارد نمی تواند برای دیگران خط ومشی تعیین نماید. البته شما طبق اون اصول اعتقادی که خداوند خواسته عمل کن حال اگر هم با مانتو باشی موازین را رعایت کن و از اینکه شوهرت چی دوست دارد برای زمانی است که خودش هم مقید به رعایت حدودها و مرزها باشه.

این که شوهر شما اصرار به چادرسرکردن شما داره دلیل بعد مذهبی اون نیست این یه حس درونی خودش است.

شما باید با او حرف بزنی و او را متقاعد نمایی که من اگر هم چادر نمی پوشم هدفم خودنمایی نیست بلکه با این حجاب راحت تر هستم و حریم ها را هم حفظ می کنم این شما هستی که بایدبه اصلاح خودبپردازی و حریم ها را رعایت کنی تا در زندگی از برکات و لطف خداوند بتوانیم بهرمند گردیم.