حمایت نکردن همسرم از من کنار خانواده اش

با عرض سلام

من 30 ساله، با آقایی کاملا سنتی ازدواج کردم تو سن 23 سالگی، همسرم همشهری من نبود، گویش، رسم و رسوم، فرهنگ، همه چیزشون با ما فرق داشت، من نگاهم به ازدواج کاملا منطقی و از رو احساس نبود، اون زمان پسری رو روبروم دیدم اهل کار، سالم، و... برای همین جواب مثبت دادم، بعد یک سال نامزدی با سختی تمام ازدواج کردیم چون هیچ کس کمکمون نکرد، همسرم از بچگی کار میکرد اما خرج خانواده میداد تا زمان ازدواج ما، از یک هفته به عروسی دخالت خانواده اش شروع شد، ایراد گرفتن از جهیزیه که با خون و دل تهیه شده بود این اولش بود، منم غریب بودم و بی زبون، میشنیدم میریختم تو خودم، اینقدر تو این هفت سال زندگی بالا پایین شدیم، از ورشکستگی تا پیدا شدن صاحب برای خونه ای که با هزار امید خریدیم، له شدم، خسته ام، خیلی خسته ، همش دارم تو ذهنم گذشته رو مرور میکنم و از اول میسازم، همش در رویام، تو ذهنم جواب کسایی رو میدم که اذیتم کردن ،دیگه اون دختر قوی نیستم دیگه تحمل ندارم، هنوزم قدرت دفاع کردن ندارم همیشه به همسرم انتقاد میکنم از تو انتظار دارم جواب بقیه رو بدی، بهش میگم چطور اگه تو خانواده من اسم تو بیاد من ساکت نمی شینم، خیلی راحت میگه نمی خوام ازم دفاع کنی ،خودت جواب بقیه رو بده،نمی فهمه من پشت میخوام تکیه گاه میخوام،نیاز به توجهش دارم،من کودکی سختی داشتم فکر میکردم با انتخاب همسرم سختی هام به پایان میرسه،وقتی کسی رو می بینم پشت زنش در میاد غصه می خورم،حسودیم میشه، عصبی شدم، پرخاشگر شدم، سر همسرم دائم غر میزنم ،از زندگی خسته ام

لطفا کمکم کنید ،آرومم کنید،کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز
متوجه هستم كه خسته هستين و احساس مي كنين كه تنها هستين و كسي شما رو درك نمي كنه.
ما هر كدوم براي انتخاب همسر معيار هايي دارين ولي بايد در نظر داشته باشيم كه همسر ما فرشته نجات ما نيست  و قرار نيست با ازدواج يك معجزه اي رخ بده و همه مشكلات ما حل بشه. شما كودكي سختي داشته اين بنا به هر دليلي و تصور اينكه با ازدواجتون تمام كودكيتون جبران ميشه اشتباهه و شما رو اينطور نا اميد ميكنه. همسر شما هم فرديه كه گذشته خودش رو داشته و شما جايي سر راه هم قرار گرفته اين و بر اساس شناختتون تصميم گرفتين ازدواج كنين. آيا اين تصميم شما به خاطر اين بوده كه فكر ميكردين كه همسر شما قرار كه تمام كمبود هاي شما رو جبران كنه؟
ما  با انتخاب همسر ميتونيم خودمون و فقط خودمون حال و آيندمون رو بسازيم. ما بايد حركت كنيم و تصميم بگيريم و بسازيم و بريم جلو در كنار يك همسر.
اينكه شما حرفاتون رو نگين و بريزين تو خودتون و بعد با همسرتون بحث كنين چيزي رو كه حل نميكنه و فقط رابطتون رو خراب ميكنه. اينكه شما پشت همسرتون در مياين خيلي خوب و قشنگه ولي نيازي نيست مدام بهش يادآوري كنين چون در نهايت جواب ايشون اينه كه خب نكن. سعي كنيد اگه كسي چيزي گفت خودتون در كمال احترام و خونسردي جواب بدين. به جاي بارها و مداوم غر زدن يك بار با فكر كردن و حفظ آرامش و خونسردي با لحني آروم و محبت آميز بگين كه احساساتتون چيه مثال:
من خيلي ناراحت ميشم وقتي كه ........ دوست دارم حمايتت رو يك جاهايي بيشتر احساس كنم اين حال منو خيلي خوب ميكنه .....و يا......
اول احساس از رفتار/حرف  ايشون بعد چيزي كه ميخواين.
اميدوارم كه شرايط براتون آروم تر شده باشه.
پايدار باشيد