افکار منفی و کنترل کردن عصبانیت

سلام خسته نباشید من خیلی به چیزای منفی فک میکنم به کارای بی ارزش همش استرس دارم از زندگی آرامش ازم گرفته همیشه در مورد مسائل جهبه میگیرم و عصبی شدم لطفا راهنماییم کنید در مورد کنترل عصبانیت

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنونم
به نظر میرسه شما دچار خطای شناختی صفرو صد هستی و از خودت و دیگران انتظار داری کارها را بصورت صد در صدی کامل و درست انجام شود و چون نه شما و نه هیچ فرد دیگری نمی تواند کارها را بصورت صد در صد کامل انجام دهد دچار استرس می شوید در صورتی که شما می توانید کارها را در حد هشتاد یا نود خوب انجام دهید
و حال خوب داشته باشید شما چون می خواهید همه چیز را در کنترل داشته باشید دچار استرس می شوید اما اگر یک نمودار دایره ای رسم کتید و سهم خود را در انجام بهینه امور بصورت درصدی در نظر بگیرید متوجه خواهید شد انجام امور بصورت درست بخشی از آن مربوط به شما می شود و بخشهای دیگری نیز وجود دارد که شاید در کنترل شما نباشد تحمل ابهام در شرایطی که تحت کنترل ما نیست یکی از شاخصه های سلامت روان می بباشد. توجه کردن به پیامدهای عدم کنترل خشم می تواند ما را در کنترل خشم یاری رساند.