بی توجهی همسرم به نیازهای من

سلام. من 4 ساله ازدواج کردم و دخترم 2 سالشه. خیلی وقته که احساس میکنم همسرم برام وقت نمیذاره .اگر هم تفریح یا مسافرت بریم خانواده هامونم همراهمون میاره. تو این مدت فقط یکبار تنها مسافرت رفتیم.و در طول روز معمولا سرکاره. زمانی هم که تعطیله برای خودش یک کاری پیدا میکنه میره بیرون یا پیش دوستاش. با خانواده شوهرم در ساختمون هستیم. معمولا صبحانه ها هم میره پیش خانوادش تازه من رو هم صدا میکنه و کلا دوست داره همش برای نشستن یا ناهار شام اونجا باشه .فقط موقع خواب میاد خونه .و با من زیاد صحبت نمیکنه.نمیدونم باید چیکار کنم پیش مشاور هم نمیاد.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست عزیزم
در صحبتهاتون اشاره کردید که "احساس میکنید" همسرتون برای شما وقت نمیگذاره. آیا در این مدت پیش اومده که از خواسته و احساستون با ایشون صحبت کنید؟ گاهی ما انتظار داریم خواسته ها و چیزهایی که باعث خوشحالی ما میشوند توسط فرد مقابل پیش بینی بشوند در حالی که قدرت گفتگوی مستقیم و ابراز وجود خودمون رو دست کم میگیریم. با توجه به اینکه فرمودید غالبا در جمع خانواده هستید به نظر میرسد احتمالا مفهوم "وقت گذراندن" و "خوشگذرانی" در نظر همسر شما و شما فرق میکند. همسر شما دوست دارند در جمع خانواده همراه شما باشند ولی همراهی کردن از نظر شما داشتن خلوتی دو نفره و خصوصی هست. حتما این خواسته خود را با همسرتون مطرح کنید و از ادبیاتی استفاده کنید که در عین حفظ ارزش معاشرتهای خانوادگی تون گویای این باشه که به خلوت دو نفره نیاز دارید. برای روزهای تعطیل و اوقات بیکاری همسرتون از قبل پیشنهاد بدید و برنامه ریزی مشترک داشته باشید به طور مثال : خیلی وقته دوتایی بیرون نرفتیم،نظرت چیه بچه رو به مامان اینا بسپاریم و یه گشتی بزنیم.
یا : عزیزم برای این آخر هفته که تعطیلی یه برنامه ی دوتایی داشته باشیم؟ و اگه دوست داشتی بعدش هم به مامان اینا سر میزنیم
زمانی که از قبل برای اوقات فراغتتون برنامه ریزی میکنید هم این پیام رو به همسرتون منتقل میکنید که برای شنیدن نظر ایشون مشتاق هستید و به کارهای ایشون هم اهمیت میدید و هم وقتی همسرتون برنامه ای رو با دوستانشون یا با خانواده مد نظر داشته باشند بدلیل اینکه با آگاهی قبلی شما هست و در موقعیت ناگهانی قرار نمیگیرید احساس بی توجهی و بی مهری به شما دست نخواهد داد. موفق باشید