عدم کنترل خشم

سلام خیلی عصبیم شوهرم و خانواده ام و خانواده همسرم آدمای خوبی اند تفریح کم دارم ولی اونم هست

نمیدونم چه مشکلی دارم بچمو میزنم همش

سرش داد میزنم

تا یه خرابکاری کنه عصبی میشم و دیگه کنترل نمیکنم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار محصل مجازی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
خيلی مختصر گفته ايد ،بی شک در همه زندگی ها كم و كاستی هايی هست اما قبل از هرچيز بايد اين را بدانيم كه مسئول حال ما،احساس ما،خشم ما فرزندمان نيست و او جز بچگی و رفتاری كه بسته به سن و سالش است كاری از عمد نميكند و اين كتک زدن غير از عذاب وجدان خودتان تاثير منفی در ذهن فرزندتان و روان او ميگذارد .و باعث مشكلات روحی برای او ميشود
از راه های كنترل خشم استفاده كنيد (ترک محيط،خوردن آب سرد )بهتر است حتما از مشاور كمک بگيريد.