درگیری عاطفی پسر نوجوان

سلام و درود. پسرم ۱۷ سالش هست دانش آموز استعداد درخشان هست تا الان گوشی به دستش ندادم ولی امسال با تو جه به گروه مدرسه مجبور بودم با گوشی خودم تحت نظارت استفاده کنه در این پروسه در یک بازی آنلاین گروهی با یک نفر چت عاطفی میکنه کاملا ذهن پسرم رو درگیر کرده کاملا باورش کرده ،تا اینکه خودم به جای پسرم با اون شخص صحبت کردم ولی نفهمید که من پسرم نیستم تا چت ها رو کشوند به محتوای جنسی تا صبح با من به جای پسرم چت کرد ولی پسرم نمیدونه حالا از شما گرامی راهنمایی میخوام چه عملکردی در مقابل این موضوع داشته باشم آیا چت ها رو نشون پسرم بدم که به کجا رسونده چون پسرم ادعا میکنه اهل هیچ چیز نیست ولی تو چتها نوشته با کسی بوده خانم دکتر راهنماییم کنید چه بکنم چتها رو نشون بدم یا چه راهکاری برام دارید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

پيشنهاد ميكنم به هيچ عنوان اين مسئله را به روی فرزندتان نياوريد تا اعتمادش را نسبت به خودتان از بين نبريد و سعی كنيد با همسرتان صحبت كنيد تا در مورد اين مسئله و مراقبت جنسی او از خودش و خطراتی كه ممكن است او را تهديد كند با او صحبت كند و به او نشان دهد كه ميتواند به پدرش بعنوان يک حامی قوی اعتماد كند و همچنين نظارت بيشتری جهت استفاده از اينترنت و تلفن همراه برای او قرار دهيد (به عنوان مثال چند ساعت و شبها تا قبل از ٨)  و تمام خانواده هم از اين قوانين رعايت كنيد تا فرزندتان متوجه شود كه برای صلاح خانواده اينكار را انجام داده ميدهيد نه تنها مراقبت از او.