بددهنی همسر

سلام می بخشید من چهار ساله ازدواج کردم نزدیک یکساله همسرم خیلی بددهن شده حرفای زشت و ناموسی به خانوادم میزنه که منم جوابشو میدم بی جواب نمیزارمش. نمیخوام اینطوری باشه وحشی و بی فرهنگ باشه در حالیکه اوایل اصلا اصلا اینطور نبوده جدیدا اینطوری شده منم آدم حساسیم میگم تو زندگی که احترام نباشه هیچی وجود نداره حتی علاقه ولی بازم گوش نمیده چیکار کنم اینطوری نباشه خسته شدم بار دیگه تکرار کنه من میرم از زندگیش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيزم سلام

سوالی دارم كه ميخوام خودتون فكر كنين دقيق و جواب بدين.

از چه زمانی اين رفتار های همسرتون شروع شد و آيا حول و حوش شروع اين رفتارا اتفاق خاصی افتاده بود؟يا رفتار خاصی از سمت شما و خانواده؟خلاصه اينكه هر آنچه كه با روند هميشگی متفاوت بوده باشه؟

اينكه احترام بايد وجود داشته باشه درست و بايد دو طرفه هم باشه،وقتی همسرتون بی احترامی ميكنن شما چرا احترام خودتون رو نگه نميدارين؟احترام بايد به يک نحوی حفظ بشه نه به هر قيمتی ولی وقتی شما به حرف خودتون پايبند نيستيد نشونه اينه كه اعتقاد ضعيفی هم به اين باور دارين.اگر مشكل از سمت همسر شما است و ايشون كار اشتباهی رو انجام ميدن شما چرا مقابله به مثل ميكنی و با رفتارت كار ايشون رو تاييد ميكنی.ايشون بايد براش مشخص بشه كه شما احترام ميخواهی و برايت مهمه پس بايد يه جوری نشون بدی كه متوجه بشه جدی هستی.اگر حرف نا درستی ميزنه شما بر طبق باورت رفتار من به احترام خودت حرف بد نزن محترمانه جواب بده و بگو برای من مثلا اين .....خط قرمزه و نگه داشتن حرمت مهمه جور ديگه ای هم ميشه حرف زد يا بگو احساس ميكنم به من و خانوادم خشم داری و عصبانی هستی برام بگو ، توضيح بده چی داره تو رو اذيت ميكنه و امثال اين جمله ها. اينطوريه كه همسرت ميفهمه كه احترام برات مهمه نه با گفتن حرف های نادرست.

و در آخر تهديد كارساز نيست شايد كوتاه مدت باشه اما حل مسئله نيست.شما با اين حرفتون اينو دارين ميگين كه برای زندگيتون نمی خواهيد خيلی تلاش كنين يا شايد راه درست تلاش كردن رو نميدونين كه فكر ميكنم دومی درست تر باشه،شما به اين نكاتی كه گفته شد دقت كنيد حتما كه خيلی چيز ها بهتر خواهد شد.

پايدار باشيد.