سلام من هفته ۲۰ بارداری ام برای گزگز دستم رفتم پیش روماتولوژی قرص پردنیزولون ۵ رو بهم داد حالا میترسم برای جنین مشکلی به وجود بیاره آیا مصرف کنم یا نه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام قرص پردنيزولون جزو داروهای گروه C در بارداريست يعني مطالعات برروی حيوانات نشان داده كه عوارض جانبی درجنين ايجاد ميكند ولی درانسان اين عوارض ثابت نشده و لذا درشما ممكن است منافع مصرف بيشتر از مضراتش باشد بنابراين مصرف كنيد،،، از اينستای ما ديدن كنيد