درد عضلات و مفصل در هفته 8

سلام من هفته ۸ بارداری هستم بدنم بدجور گرفته عضلاتم درد میکنه و مفاصلم البته سرما هم خوردم دکترا میگن بخاطر ویروسی بودن خوب میشی اما الان بیش از ۱۰ روز خوب نشدم چکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

دوباره به پزشک مراجعه نمایید و طبق دستورات ایشان درمان گردید. بسیاری از داروهای سرماخوردگی را نمی توان در این سن حاملگی تجویز نمود.