حضانت فرزند

سلام خسته نباشید من گاهی به دلیل مشکلات زیادی که دارم به جدایی از همسرم فکر میکنم یه دختر 4 ساله دارم میدونم که واسه اذیت کردنم بهم نمیدش باید چیکارکنم که حضانت بچه مو بتونم بگیرم؟ چندسالگی دختربچه میتونه انتخاب کنه با کی باشه و تا اون موقع چیکارکنم بدنش به من

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

1. قبل از هر اقدامی به عواقب آن فکر کنید و جدایی را بعنوان آخرین راه حل در نظر بگیرید

2. فرزند چه پسر و چه دختر تا 7 سالگی حضانتشان با مادر است در دختر از هفت تا نه سال حضانت با پدر است و بعد از رسیدن به سن نه سال یا سن بلوغ خود فرزند تصمیم می گیرد که با پدر یا مادر زندگی کند و در هر حال نفقه تا وقتی که ازدواج کنند بر عهده پدر است. لازم به ذکر است دادگاه موظف است رعایت مصلحت کودک را رعایت کند و در صورتی که حتی حضانت بر عهده یکی از زوجین است و دادگاه تشخیص دهد به فرزند آسیب می رسد می تواند حضانت را با درخواست دیگری سلب و به طرف مقابل واگذار کند.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید